StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Шукай іншу": путіністка Валерія очманіла від сорому Пригожина

13 грудня 2022, 21:50
Пригожин запропонував коханій дружині знятися в чоловічому журналі.
Валерія
Валерія / instagram.com/valeriya/

Путінська співачка Валерія не стрималася і розповіла про інтимне життя з відомим продюсером Йосипом Пригожиним, який також підтримує війну в Україні.

Співачка поскаржилася, що він готовий був йти на все заради популярності дружини.

За словами артистки, він виявився тим ще любителем похуліганити. Валерії частенько доводилося відбиватися від його божевільних ідей.

Одна з них прийшла в голову продюсеру в 2008 році. Тоді Пригожин запропонував коханій знятися в чоловічому журналі. Йому запаморочила голову перспектива зробити дружину ще відомішою.

Однак Валерія виявилася не того поля ягідка. Вона не стала потурати бажанням зіркового чоловіка. Оголятися заради слави було не в її стилі.

"Він каже, що йому зі мною дуже важко. Ну вибачте, тоді шукайте когось іншого! Я людина з певними якимись поглядами, своїм стрижнем. Якщо я раптом почну зараз щось витворяти, то це буде неорганічно, і все навколо будуть дивуватися, мовляв, зовсім ку-ку? Розумію, що зараз час якогось нескінченного хайпу, але хайп хайпу", - пише Експрес газета.

Раніше писали, що співачка Лайма Вайкуле навела шереху своїм останнім інтерв'ю, в якому штовхнула продюсера Йосипа Пригожина.

Чоловік співачки Валерії вибухнув матом, говорячи про співачку, яка на відміну від нього, засудила військове вторгнення Росії в Україну.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти