StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як позбутись бур'янів назавжди: розчин, який гарантовано допоможе

30 квітня 2024, 01:24
46910
Щоб знищити бур’яни та переконатися, що вони ніколи не відростуть знову, потрібно використати суміш із трьох інгредієнтів.
Як позбутись бур'янів назавжди: розчин, який гарантовано допоможе
Як знищити бур'яни / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

З настанням весни час приводити до ладу сад. Першим завданням, за яке доведеться взятися, буде знищення бур’янів. Хоча небажані рослини можна легко помітити в таких місцях, як клумби, набагато важче впоратися з бур’янами, які почали рости в тріщинах і щілинах чи між бруківкою.

Якщо ви шукаєте засоби для боротьби з бур'янами, прочитайте матеріал: Зникне назавжди: що постелити на землю, щоб не росли бур'яни.

Засновник екологічного блогу Венді Грем поділився своїм засобом для боротьби з бур'янами. Щоб знищити бур’яни та переконатися, що вони ніколи не відростуть знову, потрібно використати суміш білого оцту, рідини для миття посуду та солі, пише Mirror.

відео дня

Одна з причин, чому бур’яни проростають крізь бруківку, полягає в тому, що потрібно замінити пісок. Спочатку наповніть порожню пляшку з пульверизатором одним літром білого оцту, трьома великими столовими ложками солі та трьома чайними ложками рідини для миття посуду. Потім цю суміш розпорошіть безпосередньо на бур’яни, щоб знищити їх і запобігти появі нових рослин.

Оцет і сіль допомагають висушити бур'яни. Тим часом миючий засіб гарантує, що розчин прилипне до листя бур’янів.

Найкраще обприскувати бур'яни саморобним засобом у сонячний день, коли уже певний час не було дощу. Дайте розчину подіяти протягом години, а потім змийте його відром окропу. Експерт запевнив, що це убезпечить диких тварин, щоб ті випадково не з’їли розчин і не захворіли.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти