StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Арсен Мірзоян зізнався, як спілкується з колишньою дружиною

29 квітня 2024, 21:29
882
Співак не обірвав зв'язок із матір'ю його старших дітей після другого одруження.
Арсен Мірзоян з родиною
Арсен Мірзоян сім'я - Мірзоян розповів про першу дружину / колаж: Главред, фото: instagram.com/arsen_mirzoian

Українські співаки Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко перебувають в офіційному шлюбі вже 7 років, хоча їхній роман почався раніше - коли артист був одружений з іншою жінкою. У першому шлюбі в нього з'явилося два сини. Зараз їм 20 і 14 років.

На відміну від Матвієнко, яка з батьком своєї старшої доньки обірвала зв'язки, Мірзоян спілкується з першою дружиною. Про це він розповів в інтерв'ю для Люкс ФМ.

Утім, співак не може назвати їхні стосунки дуже близькими. Спілкування, якщо й відбувається, то по суті - жінка все ще ображена на нього через його відхід до іншої.

відео дня

"Ми так – спілкуємося повідомленнями на дуже конкретні речі. Без лірики, без води. Так, без цього", - каже Арсен Мірзоян.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян - історія стосунків

Українські співаки Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян познайомилися на першому сезоні українського музичного проєкту "Голос країни" 2011 року. На момент початку роману (2013 рік) з Матвієнко Мірзоян був одружений. Він розлучився заради Тоні, і став будувати сім'ю вже з новою коханою. У січні 2016 року в артистів народилася донька Ніна. У 2017 році пара зіграла весілля.

Арсен Мірзоян - останні новини:

Раніше Арсен Мірзоян відверто заговорив про зради в шлюбі з Тонею Матвієнко. Артист зізнався: і він, і його дружина дуже ревниві, але у них є свій спосіб справлятися з цим.

Також Тоня Матвієнко розповіла, чи відпустить Арсена Мірзояна, який активно займається волонтерством і дає благодійні концерти, на фронт.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти