StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я роблю все правильно": Дмитро Коляденко зізнався, чи готовий піти на фронт

29 квітня 2024, 18:08
277
Артист не став приховувати своє ставлення до мобілізації.
Дмитро Коляденко
Діма Коляденко про мобілізацію - танцюрист висловився в телемарафоні / колаж: Главред, фото: instagram.com/kolyadenkodima_official

Український шоумен Дмитро Коляденко в юності служив в армії, і зараз перебуває на військовому обліку. 52-річна зірка для себе прийняв рішення, що він робитиме в разі, якщо йому прийде повістка.

Коляденко вирішив не філософствувати про своє "призначення", а просто по максимуму робити те, що приносить користь країні під час повномасштабної війни.

Зараз він справді багато працює в театрі та гастролює Україною, бо бачить у цьому особливу психологічну місію. "Мені здається, зараз я роблю все правильно. Беру участь у виставах. У мене є така місія – допомагати людям зі сцени. Ми, актори, як психологи. Зараз аншлаги по всій Україні, бо вистави дають світло. Люди приходять і забувають, що триває війна. Вони отримують бальзам на душу. Вони вимикаються від часу, бо є мистецтво і драматургія. Мені здається, що це правильно бути мені поки на сцені і тішити глядача України", - розповів він під час телемарафону "Єдині новини".

відео дня

При цьому артист зазначає, що ховатися від ТЦК не має наміру. Він готовий віддати борг країні, якщо це буде потрібно: "Я на обліку. Все чесно. Всі знають, що я у Києві. Я тут. Якщо прийде повістка, звісно, я буду там. Це мій обов'язок. Я ж чоловік".

Хто такий Діма Коляденко?

Дмитро Коляденко - український хореограф, танцівник, телеведучий і співак. Працював над популярними мюзиклами "Попелюшка", "Божевільний день, або Одруження Фігаро", "Снігова королева", а також телепроєктами "Шанс", "Шоуманія", "Майданс".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше колишня дружина Потапа, музична продюсерка Ірина Горова, публічно потролила Настю Каменських через її новий трек "Moloko" з епатажним відеокліпом.

Також співака Позитива "застукали" на людях із партнеркою з "Танців з зірками" Юлією Сахневич, з якою йому приписують роман. Артист неодноразово зазначав, що знайшов жінку, з якою мріє створити сім'ю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти