StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Четверту дитину втратила: як виглядають діти пропагандистів Симоньян і Кеосаяна

25 квітня 2023, 15:51оновлено 25 квітня 2023, 16:26
Маргарита Симоньян виховує трьох дітей від режисера Тиграна Кеосаяна, якого вона забрала з сім'ї.
Діти Кеосаян і Симоньян
Діти Кеосаян і Симоньян / Instagram _m_simonyan_

Головна пропагандистка Кремля Маргарита Симоньян, виявляється, не тільки любить стежити за вбивствами мирних українських громадян, які здійснює її терористична батьківщина Росія, а ще й виховує трьох дітей, від такого ж путініста, режисера Тиграна Кеосаяна.

Діти Симоньян і Кеосаяна
Діти Симоньян і Кеосаяна / Instagram _m_simonyan_

Пара путіністів ростить трьох дітей - Мар'яну, Баграта і Маро. Серед головних факторів виховання у Симоньян, яка паскудно звинуватила російського артиста Максима Галкіна у нетрадиційній орієнтації, - не грубити. Це буде складно зробити дітям, враховуючи щоденний приклад матері і батька, які низько опускаються кожен день в ефірі пропагандистського ТБ.

Діти Симоньян і Кеосаяна
Діти Симоньян і Кеосаяна / Instagram _m_simonyan_

Батьки розповідають, що ростять своїх нащадків "в строгості". Серед інших вимог до дітей Симоньян - вчитися, вчасно лягати спати і не їсти шкідливу їжу. За словами Симоньян, діти правила не порушують.

Діти Симоньян і Кеосаяна
Діти Симоньян і Кеосаяна / Instagram _m_simonyan_

Тим часом, Симоньян явно планує майбутнє своїх нащадків не в країні агресорі - Росії. Про це говорить той факт, що майже з самого народження її діти вчать п'ять мов — французьку, вірменську, російську, китайську, англійську. При цьому вони вже досить побіжно говорять на них.

Діти Симоньян і Кеосаяна
Діти Симоньян і Кеосаяна / Instagram _m_simonyan_

Маргарита Симоньян з 2012 року перебуває у шлюбі з Тиграном Кеосаяном, який пішов з попередньої сім'ї, залишивши двох дітей. Раніше він був одружений на Олені Хмельницькій.

Діти Симоньян і Кеосаяна
Діти Симоньян і Кеосаяна / Instagram _m_simonyan_

Наприкінці березня 2022 року у вагітної четвертою дитиною Маргарити Симоньян стався викидень. Мабуть, нервова система пропагандистки не витримала "взяття Києва за три дні".

Відео про те, як пропагандисти Кремля змінили риторику

Нагадаємо, раніше російська пропагандистка і путінська шавка Маргарита Симоньян, яка бридко і огидно висловилася щодо артиста Максима Галкіна, який не підтримав загарбницьку війну Росії проти України, поділилася новинами.

В одному зі своїх останніх інтерв'ю, Симоньян, яка відповідатиме в Гаазі за свої злочини щодо України заявила, що співак Філіп Кіркоров, "взяв свої слова назад". "Не знаю, що на мене знайшло", - повідомив він пропагандистці.

Раніше також стало відомо про те, що Маргарита Симоньян, мабуть вже відчуває близькість кінця і вмирає від страху розплати за свою брехню і розпалювання війни. Так, доказом агонії і паніки стала посилка, яку невідомі прислали в офіс пропагандистської смітника RT, а також викликані сапери, поліція і кінологи.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти