StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на травень 2024 для Скорпіонів: везіння і зростання доходів на цілий рік

27 квітня 2024, 12:47
1530
Астролог розповіла, яким буде травень у представників знака зодіаку Скорпіон.
Анжела Перл, гороскоп, Скорпіон
Скорпіон - Гороскоп на травень 2024 від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на травень 2024 для Скорпіонів.

"У травні вже немає ретроградного Меркурія, немає затемнень. Травень буде кращим, ніж квітень", - розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі.

Якщо ви пропустили Таро-прогноз на квітневе затемнення, читайте матеріал: Прогноз Таро на сонячне затемнення 8 квітня 2024 року: Рибам - ризик, Овнам - добробут. Вплив цього затемнення можна буде відчувати упродовж пів року.

1 травня планета Скорпіонів Плутон розвертається в ретроградний рух до 11 жовтня.

"На п'ять із половиною місяців ви начебто зробите крок назад, переглядатимете життєві плани, стосунки, шукатимете нове місце проживання. Наприклад, ви вирішили переїхати і доглядатимете будинок - цей процес може затягнутися до середини жовтня. Можливо, до вас переїде хтось із членів сім'ї. Відбудеться відрядження або почнеться навчання. Будуть зміни у складі сім'ї", - повідомила астрологиня.

Теж можливе переоформлення документів, зміна прізвища.

8 травня - молодик у сьомому секторі шлюбу, кохання і стосунків, партнерства. Скорпіони познайомиться з новою людиною. У вашому житті буде кохання, закоханість, нові стосунки. Особливо це стосується Скорпіонів, які народилися з 9 по 11 листопада.

"Усі Скорпіони відчують цей молодик. Буде новий бізнес, партнерство, якийсь контракт, угода, яку ви будете підписувати. Стосунки перейдуть на новий рівень. Може, ви вирішите розлучитися, роз'їхатися. Але зазвичай за молодиком ми з'їжджаємося, знайомимося", - свідчить гороскоп на місяць.

З 16 травня Меркурій може принести новини, інформацію або папери, лист або імейл.

21 травня Сонце висвітить ваші фінанси. Скорпіони отримають гроші від держави, кредит із банку або страховку. Також представники цього знака зодіаку можуть отримати спадщину.

23 травня - повня у другому будинку грошей.

"Це вже більше зароблені гроші, тому що другий дім - це джерело вашого доходу. І повня висвітить щось, що стосується вашої роботи, клієнтів, бізнесу. Можливо, батьки, які вас утримували, скажуть, що більше не можуть це робити. Або чоловік скаже, що тепер інша ситуація з фінансами. Повня покаже фінансову картину", - розповіла астрологиня.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

24 травня Венера входить у восьмий будинок гороскопа.

"Ці чотири дні - з 20 до 24 травня - прекрасні для побачень, шлюбу, укладення угод і договорів, для переговорів. 26 травня Юпітер на цілий рік входить у сектор фінансів і чужих грошей та починає їх збільшувати. Розширяться ваші фінансові можливості. Це дуже гарне положення Юпітера. Минулого разу таке положення було 12 років тому", - зазначила астрологиня.

З 26 травня і до 4 червня Скорпіонам може дуже пощастити, додала фахівець.

Докладний гороскоп для Скорпіонів дивіться у відео-прогнозі Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти