StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Астролог сказав, коли може закінчитися війна: "2025 рік буде цікавим для України"

27 квітня 2024, 12:56оновлено 1 травня, 08:09
1469
Упродовж 2024 року війна в Україні ще триватиме.
Украинские военые, астрология
Астролог сказав, коли може закінчитися війна/ колаж: Главред, фото: 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха, depositphotos.com/ua

Війна в Україні ще триватиме упродовж 2024 року. У 2025 році наша держава отримуватиме ще більше підтримки та допомоги, а також зможе знайти свою точку опори.

Радимо також прочитати матеріал: Потрібно знайти ковзани за 8 секунд: загадка на перевірку уважності

Таким прогнозом поділився астролог Давид Векуа. Він зазначає, що можливе заморожування війни, якщо Україні не вдасться перенести бойові дії на територію країни-агресорки Росії.

відео дня

"Я думаю, що багато хто чув цю новину, що Туреччина запропонувала Україні план заморожування конфлікту за поточною лінією. Це найімовірніший розвиток подій, якщо ми не перенесемо бойові дії на територію противника", – зазначив астролог.

Астролог додав, що "2025 рік буде цікавим для України, тому що ми отримаємо ще більше підтримки, допомоги і знайдемо свою точку опори".

Коли закінчиться війна в Україні – прогнози астрологів

Раніше астролог Ангеліна Вакуліна дала прогноз, коли війна закінчиться. За її словами, військові дії та масові ракетні удари можуть закінчиться скоро.

Також раніше астролог назвав точну дату, коли закінчиться війна в Україні. Згідно з прогнозом астролога, війна може тривати ще рік.

Нагадаємо, астролог назвала 3 міста, на які чекає доленосна подія у травні. Що чекає на Україну в травні розповіла у гороскопі для міст України астролог Яна Рубан.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти