StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Колишній наречений Волочкової до напівсмерті побив молоду дружину: балерина захищає Кузнєцова

17 травня 2023, 21:07
Балерина Анастасія Волочкова розповіла, що Сергій Кузнєцов побив 27-річну дружину нібито через те, що вона приревнувала чоловіка до балерини.
Анастасія Волочкова, Сергій Кузнєцов з дружиною
Колишній наречений Волочкової до напівсмерті побив дружину / Колаж: Главред, фото: соцмережі

Колишній наречений російської балерини Анастасії Волочкової Сергій Кузнєцов побив до напівсмерті свою нову молоду дружину. 27-річна Анастасія опинилася в комі. Про це повідомляють росЗМІ.

Вони одружилися у 2022 році. Під час сварки зі своєю дружиною-тарологом він почав жорстоко бити дружину. Це почули сусіди, викликали поліцію і швидку.

В результаті численних ударів жінка втратила свідомість. Її у важкому стані госпіталізували в реанімацію.

відео дня

"У неї закрита черепно-мозкова травма, внутрішня головна кровотеча, множинні забої, садна, синці на обличчі і тілі. Жінку ввели в кому", - йдеться в повідомленні.

ЗМІ також повідомляють, що 46-річного Сергія заарештувала поліція, зараз він на допиті.

Сама ж балерина Анастасія Волочкова вирішила публічно відреагувати на цю новину і лише підлила масла у вогонь. Вона цинічно пожартувала про те, що чоловіки "від неї не йдуть, а до неї повертаються".

Балерина стверджує, що нещодавно їй подзвонив Сергій і прямо заявив, що буде розлучатися зі своєю молодою дружиною.

"Причиною за його словами стали ревнощі дружини до мене і до не видалених ним наших спільних фото з Мальдів півтора роки тому з соцмереж. І зізнань в любові мені в постах. Дичина. Від мене не йдуть, до мене повертаються", - написала Волочкова на своїй сторінці в Instagram.

Анастасія Волочкова
Колишній наречений Волочкової до напівсмерті побив дружину / фото: скріншот

Нагадаємо, не так давно Волочкова вразила своїм цинізмом. Вона зібралася розважати дітей, яких насильно депортували з України до Росії.

У коментарях під постом користувачі Мережі були шоковані поведінкою одіозної балерини. Їй нагадали, хто насправді зруйнував українські Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Лисичанськ і позбавив дітей щасливого дитинства.

Також ми писали, що Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти