StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Все заради амбіцій карлика": Волочкова вирішила "врятувати" українських дітей, але поплатилася

20 жовтня 2022, 02:42
Анастасію Волочкову дісталося від розлючених українців.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова / instagram.com/volochkova_art/

Російська балерина Анастасія Волочкова вразила свої цинізмом. Вона зібралася розважати дітей, яких насильно депортували з України в Росію.

На своїй сторінці в Instagram вона повідомила, що діток "обігріють і пригостять".

"Я і не розраховувала. Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Лисичанськ, ми з вами. Від чистого серця передали 150 запрошень вашим дітям, які проживають в московському регіоні, на мій добрий спектакль 27-го в "Известия-Холл", - написала Волочкова.

відео дня

У коментарях під постом користувачі Мережі були шоковані велінням одіозної балерини. Їй нагадали, хто насправді зруйнував українські Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Лисичанськ і позбавив дітей щасливого дитинства.

Пост Волочкової
Пост Волочкової / скріншот

"Що??? Обігріємо ??? Спочатку все зруйнуємо будинки сім'ї і долі, все заради амбіцій карлика, а потім змусимо дивитися великий "балет"! За що такі страждання", "Ви серйозно? Ваші солдати їх будинку позбавили, багато хто взагалі сиротами залишилися, продовжуєте руйнувати міста. І ви для них танцювати зібралися", "Прийшли, роздерибанили міста, повбивали мирне населення, зруйнували школи, лікарні, все украли і в кінці вирішили влаштувати "свято" у вигляді балетика неадекватної алкоголічки", - писали в коментарях під постом.

Нагадаємо, раніше Волочкову розкритикували за нескромне вбрання. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото, на якому позувала у сукні без бюстгальтера. У такому образі вона знімалася в новому кліпі на свою пісню.

Раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти