StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"А де Джигурда?": хвора Волочкова роздяглася до пояса

15 лютого 2023, 02:02оновлено 15 лютого 2023, 08:17
Анастасія Волочкова потрапила до лікарні, де зробила пікантний знімок.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова / Instagram

Російська балерина Анастасія Волочкова показала обурливе фото з лікарні.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала знімок, на якому позувала напівроздягненою, розташувавшись на апараті МРТ.

Шанувальники одіозної Волочкової були здивовані, що їх улюблениця вирішила роздягнутися до пояса, щоб перевірити суглоб на нозі.

"Щоб зробити МРТ суглоба потрібно роздягатися до спідньої білизни?", "Що у вас з обличчям сталося? Або з губами ? Не зрозумію! Ну, що за манера всіх чоловіків обіймати", "Господи... ну навіщо вона ці ноги в кадр суне, ну скільки ж можна? Адже всі вже знають про її мозолях...у мене вже це обличчя і ноги упереміш", "А де Джигурда? Щось не вистачає його в кадрі", - писали в коментарях під постом Волочкової.

Волочкова в лікарні
Волочкова в лікарні / скріншот

Нагадаємо, не так давно Волочкова вразила своїм цинізмом. Вона зібралася розважати дітей, яких насильно депортували з України до Росії.

У коментарях під постом користувачі Мережі були шоковані велінням одіозної балерини. Їй нагадали, хто насправді зруйнував українські Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Лисичанськ і позбавив дітей щасливого дитинства.

Раніше російська балерина Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Більше ганьби Волочкової:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти