StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти фігуру серед крапок: неймовірна оптична ілюзія для геніїв

28 грудня 2023, 03:25
376
Спробуйте перевірити свою спостережливість та зір, визначивши приховану фігуру серед зелених крапок на малюнку. На це здатні лише найуважніші.
Потрібно знайти фігуру серед крапок: неймовірна оптична ілюзія для геніїв
Чи зможете ви знайти приховану фігуру за 5 секунд? / Колаж Главред, фото: Bright Side, ua.depositphotos.com

Якщо вам подобається розгадувати головоломки, які перевіряють вашу спостережливість, тоді цей візуальний тест для вас. Оптична ілюзія - це захоплююче зображення предмета, малюнка або людини, що змінює форму і кидає виклик звичному способу сприйняття речей мозком. Візуальні ілюзії роблять просту загадку більш цікавою, оскільки ці забавки вирішуються за допомогою творчого мислення.

Нормальний людський мозок може дивитися на речі або зображення по-різному, формуючи різне сприйняття з кожного кута. В цій цікавій оптичній ілюзії, вам потрібно відшукати приховану фігуру за зеленими крапками на зображенні, пише JagranJosh.

Потрібно знайти фігуру серед крапок: неймовірна оптична ілюзія для геніїв
Чи зможете ви знайти приховану фігуру за 5 секунд? / фото: Bright Side

На зображенні вище вам потрібно ідентифікувати фігуру, заховану за зеленими крапками на картинці. Оптична ілюзія перевіряє спостережливість глядачів, запитуючи: "Яку фігуру ви бачите?". Люди з гострим зором можуть ідентифікувати приховану фігуру протягом 5 секунд.

відео дня

Зображення змусило тисячі дорослих людей чухати потилиці, намагаючись розгледіти приховану фігуру серед крапок. Це зображення з оптичною ілюзією - ще один цікавий спосіб перевірити свій зір. Перед тим, як відповісти на запитання, вам потрібно уважно подивитися на зображення, оскільки відповідь є досить складною.

У цій оптичній ілюзії вам потрібно знайти фігуру, заховану серед зелених крапок на зображенні. Спочатку ви можете побачити на зображенні лише зелені кола. Однак, якщо придивитися уважніше, то світло-зелені кольори утворюють на малюнку квадратну фігуру.

Для вашої зручності ми позначили приховану фігуру на зображенні, наведеному нижче.

Потрібно знайти фігуру серед крапок: неймовірна оптична ілюзія для геніїв
Правильна відповідь / фото: Bright Side

Стверджується, що якщо вам вдасться ідентифікувати приховану фігуру всередині зображення всього за 5 секунд, це може бути ознакою вашого надзвичайного зору. Оптичні ілюзії завжди дають захоплююче уявлення про те, як працює наш мозок. Специфічні поєднання кольору, світла та візерунків можуть обдурити наш мозок, змусивши його візуально сприймати те, чого там немає.

Також, пропонуємо вам розв'язати головоломку для найуважніших. На картинці, де здавалося, що зображено однакових панд, потрібно виявити особливу тварину. Вам дається лише 7 секунд.

Крім того, є ще одна головоломка, в якій вам потрібно знайти цифру 257 за 10 секунд. Це оптична ілюзія не дуже складна – цифра знаходиться прямо перед вами, вам лише потрібно уважно придивитися до зображення.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти