StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для найуважніших: треба за 7 секунд знайти панду

25 листопада 2023, 18:17оновлено 26 листопада 2023, 15:34
66439
Спробуйте розгадати цікаву головоломку - серед абсолютно однакових панд потрібно знайти ту, яка відрізняється від усіх, але лише за однією ознакою.
Загадка
Знайдіть особливу панду за 7 секунд / Jagranjosh

Коли на роботі або вдома вас долає нудьга, спробуйте розгадувати головоломки. Мабуть, це один із кращих способів розслабитися і потренувати свою концентрацію. Цього разу нам потрібно знайти особливу панду.

Головоломка від Jagranjosh весела, цікава, але і не зовсім проста. Щоб її розгадати, потрібно дуже уважно розглядати малюнок.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: Головоломка, від якої збожеволіють генії: треба знайти черепаху за 5 секунд

відео дня

На зображенні - панди. На перший погляд, вони усі однакові, але це помилкове розуміння. Серед них є панда, яка відрізняється. Її потрібно знайти лише за 7 секунд.

Загадка
Знайти панду непросто, дивіться уважно на картинку / Jagranjosh

Готові? Тоді поїхали!

Не вийшло? Ловіть відповідь - панда, яка не схожа на інших, у правому нижньому кутку. У неї відритий рот, тоді як у інших панд – закритий.

Розгадка
Якщо змогли знайти панду, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Ви можете ознайомитися і з іншими оптичними ілюзіями. Наприклад, із веселою головоломкою для найуважніших, де треба знайти кішку за 10 секунд. Кішка зовсім поруч, але помітити її не дуже легко.

Крім того, є і головоломка для веселих і кмітливих, у якій потрібно за 7 секунд знайти овечку. Ви здивуєтеся, коли зможете розгадати цю ілюзію.

Також радимо головоломку для тих, у кого блискучий зір: треба за 7 секунд знайти жабу. Це непроста ілюзія, де багато сюжетів, щоб максимально вас заплутати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти