У Британії поставили "золотий" пам'ятник Путіну з головою-"пенісом"

16 грудня 2022, 16:24
Автор скульптури "Путіна-пеніса" каже, що вирішив встановити її на знак потужного протесту проти російського вторгнення в Україну.
Путін, Великобританія
У Британії поставили "Золотий" пам'ятник Путіну з головою - "пенісом" / Колаж фото УНІАН і https://ua.depositphotos.com

У Великобританії анонімний скульптор встановив "золотий" пам'ятник російському диктатору Володимиру Путіну - причому крайнього ступеня непристойності. Фото монумента були опубліковані в Twitter.

Пам'ятник був встановлений в одному з містечок в англійському графстві Вустершир. І його головною особливістю є голова Путіна у формі головки пеніса.

Крім того, на постаменті присутній напис "Bellend of the Year" (перекласти цю фразу неможливо через її рідкісну непристойність).

Як розповів виданню The Independent автор скульптури, який побажав залишитися невідомим, він прийняв рішення встановити її на знак протесту проти російського військового вторгнення в Україну.

Він також додав, що всім перехожим пропонувалося жбурнути в пам'ятник Путіна куряче яйце. І багато з них нібито із задоволенням це робили.

Путін хворий - що відомо

Під час візиту президента країни-агресора Росії Володимира Путіна до Ірану господарю Кремля стало зле. Йому знадобилося чотири рази "відпочити" в присутності медичного працівника.

У Кремлі заявили, що Путін захворів в ході візиту в Тегеран. Нібито господар Кремля "трошки застудився" через спеку і роботу кондиціонерів.

За даними ЗМІ, в ніч з 22 на 23 липня Путіну знадобилася термінова медична допомога. Він скаржився на сильну нудоту.

Раніше ЗМІ писали з посиланням на джерела в розвідці, що президент країни-агресора Володимир Путін впав у кому нібито після невдалої операції.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти