У Кремлі дивно прокоментували соплі Путіна під час візиту до Ірану

21 липня 2022, 17:04
Дивна поведінка господаря Кремля була обумовлена тим, що Володимир Путін нібито "трошки застудився", повідомив Дмитро Пєсков.
путина
Володимир Путін не контролював свій стан під час візиту до Ірану / Скріншот

У Кремлі прокоментували явний хворобливий стан Володимира Путіна під час його візиту до Ірану.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив про те, що Путін захворів в ході візиту в Тегеран, пише Guardian.

Дивна поведінка господаря Кремля була зумовлена тим, що Путін нібито "трошки застудився" через спеку в Ірані та роботу кондиціонерів.

Представник Путіна також звинуватив українські, британські та американські ЗМІ в поширенні неправдивої інформації про стан здоров'я Путіна.

Зазначимо, що сам Путін свою дивну поведінку в Ірані пояснив тим, що він нібито застудився через сильну спеку і роботу кондиціонерів.

Додамо, що на опублікованому відео спілкування Путіна з пресою в Тегерані можна помітити, що він фактично вже не контролював себе, постійно кашляв, а з носа виходило мокротиння.

У РФ склали фейк про Зеленського

Звернемо увагу, що після зашквару Путіна в Ірані, РФ відповіла фейком про Володимира Зеленського. Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в результаті кібератаки на сервери і мережі радіостанцій TAVR Media ("Радіо Байрактар", "Мелодія FM" та інші) в ефірі прозвучав фейк про погіршення стану здоров'я президента Володимира Зеленського.

Як говориться в заяві радіогрупи TAVR Media, відповідні служби працюють над вирішенням проблеми після ворожої кібератаки.

"Інформація про проблеми зі здоров'ям президента України Володимира Зеленського не відповідає дійсності", - підкреслили в компанії.

читайте також"44 - не 70": Зеленський відповів на фейк про своє здоров'я і потролив Путіна

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти