"Путін у комі": ЗМІ повідомили про невдалу операцію глави Кремля і розробку сценарію передачі влади

14 червня 2022, 23:03оновлено 15 червня 2022, 07:16
Глава РФ перебуває в стані деструктивної коми, повідомляють ЗМІ.
Путина
Путін / УНІАН, Reuters

Президент країни-агресора Володимир Путін, нібито після невдалої операції, впав у кому. Як повідомляє Обозреватель з посиланням на джерела в розвідці, у диктатора була ракова пухлина, видалення якої могло викликати серйозні наслідки для його здоров'я.

Повідомляється, що зараз президент нібито перебуває в реанімації, де його життєдіяльність підтримують за допомогою систем штучного життєзабезпечення.

За наявними даними, у Путіна проявилися всі ознаки пригнічення рефлексів стовбура головного мозку, його організм не реагує на біль.

"Глава РФ перебуває в стані деструктивної коми", - повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела в розвідці.

Крім того, оточення диктатора, ймовірно, вирішило приховати інформацію про стан Путіна.

"Вони планують тримати всіх в невіданні, поки Кремль не визначить, хто стане наступником президента РФ. До тих пір на публіці замість російського лідера буде з'являтися його двійник, що дозволить створювати потрібну картинку для медіа", - йдеться в повідомленні.

Зустріч Зеленського і Путіна

Очікується, що незабаром глава МЗС РФ Сергій Лавров може звернутися до президента Туреччини Реджепа Ердогана з проханням про те, щоб він анонсував довгоочікувану зустріч Володимира Путіна і президента України Володимира Зеленського, на якій також повинен буде бути присутнім і турецький лідер.

"За планом Кремля ця зустріч в результаті не відбудеться – в РФ не хочуть ризикувати розкриттям підміни Путіна двійником. У зриві цієї ще не оголошеної зустрічі в Росії мають намір звинуватити Україну, її нібито неконструктивну позицію і Володимира Зеленського. Для цього нашій країні висунуто завідомо неприйнятні для України умови", - кажуть джерела, пише Обозреватель.

Варто зазначити, що інформація ЗМІ потребує підтвердження.

читайте такожПутін хворий психічно: лікар назвав явні ознаки марення і параної у російського диктатора

Чим хворий Путін

Президент Росії Володимир Путін страждає небезпечним захворюванням. Медики виявили у нього рак крові, пише британське видання The Mirror з посиланням на розмову з олігархом, який має тісні зв'язки з владою РФ.

Ексглава британської розвідки Крістофер Стіл, який раніше керував відділом Росії в МІ-6 в Лондоні, також вважає, що Путін дійсно серйозно хворий, однак поки незрозуміло, яка саме це хвороба.

На початку червня журналістам стало відомо, що Путіна готують до операції. Її планують провести в Національному медичному Дослідницькому центрі онкології ім. Блохіна, який розташований в Москві. За даними ЗМІ, у президента РФ діагностували рак підшлункової залози. Хвороба прогресує. Операція якщо і продовжить життя Путіна, то ненадовго. На думку джерел, мова йде максимум про 3-4 місяці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти