Пенсіонер, який знищив під Черніговом російський Су-34, отримав медаль від прикордонників

19 серпня 2022, 11:01
У березні пенсіонер Валерій Федорович взяв свою рушницю і відкрив вогонь по ворожому винищувачу Су-34, що обстрілював Чернігів. Літак впав на землю.
Су-34, пенсіонер
Пенсіонер, який знищив під Черніговом російський Су-34, отримав медаль від прикордонників/ https://ua.depositphotos.com/ і скріншот з відео

Український пенсіонер Валерій Федорович, який допоміг знищити російський винищувач Су-34 у березні 2022, отримав медаль "За сприяння в охороні державного кордону". Про це повідомляється у Telegram-каналі Міністерства внутрішніх справ.

"У березні пенсіонер Валерій Федорович взяв свою рушницю і відкрив вогонь по ворожому винищувачу Су-34, що обстрілює Чернігів. Літак впав, а наш герой отримав медаль "За сприяння в охороні державного кордону"", ‒ зазначили в поліції.

"На другому колі як пішло. Я зі своєї ключки "бах". А воно як "бух". І впало", - каже сам чоловік.

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що військовослужбовець Десантно-штурмових військ Збройних Сил України збив штурмовик Су-25 російських окупаційних військ.

"На одному з напрямків військовослужбовець підрозділу протиповітряної оборони 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних сил України збив російський штурмовик Су-25 Грач", - йдеться в повідомленні Генштабу.

Також відомо, що бійці ЗСУ завдали нищівного удару по російському винищувачу Су-25 в Луганській області. Літак був збитий з американського переносного зенітно-ракетного комплексу Stinger. Пілот збитого військового літака катапультуватися не встиг.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти