Знищили цілу роту з танками: ЗСУ розбили війська РФ у нерівному бою під Горлівкою

22 травня 2022, 15:32
Прорвати українську лінію оборони намагалася ціла рота російських солдатів з танками.
Знищили цілу роту з танками: ЗСУ розбили війська РФ у нерівному бою під Горлівкою
ЗСУ знищили танки та цілу роту окупантів під Горлівкою / Коллаж фото УНИАН

Українські військовослужбовці відбили штурм окупантів поблизу Горлівки. Там намагалась прорватись ціла рота солдатів. Про це повідомляє ТСН.

У прориві російським окупантам намагалися допомогти два танки, однак їх також знищили ЗСУ. Ціла рота солдатів так і лишилась на полі бою.

Військовий на псевдо "Паштет" каже, що переломний момент у війні на Донбасі вже відбувся, нині перевага на боці України.

"Наші перемагають. Біля нас розбили колону, зараз літають наші літаки, то я вже впевнений у наших ЗСУ", - сказав військовий.

Як повідомляли у Генштабі, від початку повномасштабної війни в Україні загинули щонайменше 29 050 окупантів. Крім того, ЗСУ знищили 1285 танків, 3141 бойових броньованих машин, 599 артилерійських систем, 93 ППО та 2194 ворожих автомобілів.

читайте такожЗлетів у повітря з екіпажем: ЗСУ вперше в історії знищили один з найпотужніших мінометів РФ Тюльпан

Нагадаємо, українські воїни з 45 окремої артилерійської бригади ЗСУ знищили окупантську легкоброньовану техніку та бензовоз. У цьому військовим допомогли космічна розвідка завдяки безпілотнику "Spectator" і гармати 2С7 "Півонія". Російська техніка перетворилась на купу металобрухту.

Раніше повідомлялося про те, що бійці Національної гвардії України знищили гармату "Півонія", з якої росіяни обстрілювали Сєвєродонецьк та зруйнували міст між обласним центром та Лисичанськом. "Наводчиками" вміло спрацювали російські пропагандисти.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти