Техніка враз стала купою металобрухту: ЗСУ яскраво знищили ворога безпілотником і гарматою "Півонія"

22 травня 2022, 14:10
Як кажуть представники 45-ї бригади ЗСУ, в підрозділі на передовій війни українців з росіянами завжди є і робота для апаратів-безпілотників.
Півонія, безпілотник
ЗСУ яскраво знищили ворога безпілотником і гарматою "Півонія" / колаж УНІАН

22 травня, українські воїни з 45 окремої артилерійської бригади ЗСУ знищили окупантську легкоброньовану техніку та бензовоз за допомогою космічної розвідки завдяки безпілотнику "Spectator" і гармати 2С7 "Півонія". Про це повідомили в пресслужбі даної військової частини.

"Результативний бойовий тест-драйв українського БПЛА Spectator в 45-й ОАБР! У підрозділі на передовій завжди є робота для безпілотників. Космічна розвідка якраз надала дані - є гідна мета, ворожий об'єкт. Злітали безпілотником ввечері на розвідку, підтвердили працюємо! Притримали "смачне" на ранній ранок наступного дня. Знову вилетіли і за підтримки гармати 2C7 чітко і обережно обробили", - написали в пресслужбі бригади.

читайте такожУ Пентагоні кажуть, як артилерія ЗСУ зриває просування окупантів на Донбасі

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що бійці Національної гвардії України знищили гармату "Півонія", з якої росіяни обстрілювали Сєвєродонецьк та зруйнували міст між обласним центром та Лисичанськом.

"Швидко покарання прийшло. Гвардійці знищили "Півонія", який зруйнував Павлоградський міст і обстрілював Сєвєродонецьк", - написав начальник Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай.

Він також подякував російським телепропагандистам за "наводку".

Інші новини:

Дивіться онлайн новини Донбасу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти