Погрожував ножем: у Києві батько по-звірячому зґвалтував свою 14-річну доньку

6 жовтня 2021, 11:08
За такий злочин чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі.
насильство
Батько зґвалтував дочку / pixabay

У Києві батько по-звірячому ґвалтував свою 14-річну дочку, погрожуючи їй пістолетом і ножем.

Як повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, чоловіка вже заарештували.

"Згідно з матеріалами слідства, 2 жовтня 2021 року 38-річний підозрюваний запросив до себе додому 14-річну дочку для перегляду кінофільмів (подружжя розлучене, живе окремо). Перебуваючи в квартирі, чоловік, демонструючи і погрожуючи застосувати предмети, зовні схожі на ніж і пістолет, змусив неповнолітню дочку вступити з ним у статеві стосунки, таким чином зґвалтував її", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Під процесуальним керівництвом ювенальних прокурорів Дарницької окружної прокуратури Києва повідомлено про підозру жителю столиці, який зґвалтував неповнолітню доньку (ч.3 ст. 152 КК України).

У вівторок, 5 жовтня, суд за клопотанням прокурора обрав чоловікові безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

За такий злочин чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі.

читайте такожЗатягнув у парк: в Одесі жорстоко зґвалтували і пограбували дівчинку

Як повідомляв Главред, 20 липня в Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Місяць тому набув чинності вирок суду щодо чоловіка через домашнє насильство. Якби його не просто оштрафували, а відправили до в'язниці, то життя двох людей можна було б врятувати.

Раніше в невеликому містечку Теребовля в Тернопільській області 19 червня сталася трагедія. Чоловік вбив свою 28-річну дружину, а потім наклав на себе руки. Сиротою залишилася трирічна дочка пари.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти