Лежала без свідомості у гаражі: під Києвом 48-річний чоловік зґвалтував неповнолітню

2 жовтня 2021, 13:32оновлено 2 жовтня 2021, 15:15
Коли мати дівчини помітила, що її донька не повернулася додому ввечері, відразу ж викликала поліцію за місцем проживання.
зґвалтування
Під Києвом 48-річний чоловік зґвалтував неповнолітню / ua.depositphotos.com

Уродженець Луганщини зґвалтував неповнолітню у селищі Петропавлівська Борщагівка під Києвом. 48-річний чоловік скористався тим, що 17-річна дівчина знепритомніла в гаражі, і поглумився над нею.

Як повідомили у поліції Київської області, 17-річна дівчина поїхала на ринок в селищі Петропавлівська Борщагівка - там вона роздавала листівки. Потім вона зайшла в один з МАФів, де двоє чоловіків запропонували їй випити вина. Дівчина погодилася, але після вживання алкоголю їй стало зле. Один з чоловіків відвів дівчину до гаражного кооперативу, де поклав відпочивати.

Мати дівчини помітивши, що її донька не повернулася додому ввечері, відразу ж викликала поліцію за місцем проживання.

відео дня

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили місцеперебування дівчини. З'ясувалося, 48-річний уродженець Луганської області, який знаходився в гаражному кооперативі разом з неповнолітньою, скористався тим, що дівчина була без свідомості, і вступив з нею у статевий зв'язок.

Поліцейські встановили та затримали зловмисника відповідно до ст.208 КПК України.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до 12 років.

читайте також"Намагався розставити мені ноги": у поїзді "Київ-Львів" мало не зґвалтували жінкуРаніше поблизу одного з сіл Локачинського району (Волинська область) чоловік зґвалтував дівчину, яка йшла в гості до бабусі відразу після гінекологічної операції. У безлюдному місці її зустрів чоловік, який почав агресивно знайомитися. Коли жінка відмовилася пити з ним пиво, чоловік на неї напав і зґвалтував.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти