"Кілька років зустрічалася з вбивцею": під Тернополем чоловік жорстоко зарізав дівчину

18 січня 2022, 21:54
Чоловік з криками вдарив дівчину кулаком в обличчя, а потім, витягнувши ніж, став наносити їй удари.
'Кілька років зустрічалася з вбивцею': під Тернополем чоловік жорстоко зарізав дівчину
Вбивство дівчини / Нацполиция

В Тернопільській області засудили до довічного ув'язнення 34-річного жителя села Воля Теребовлянського району за вбивство 18-річної дівчини.

Як повідомляє пресслужба поліції Тернопільщини, чоловік намагався двічі оскаржити рішення, але Верховний суд України відхилив касаційну скаргу вбивці, тому вирок залишився незмінним.

Жорстоке вбивство сталося в ніч на 14 вересня 2019 року в селі Воля Теребовлянського району.

"Жертва злочину протягом декількох років зустрічалася зі своїм 34-річним вбивцею. Згодом дівчина поїхала вчитися в Тернопіль і вони перестали спілкуватися", - йдеться в повідомленні.

Що сталося

13 вересня мешканка Теребовлянщини приїхала в район на свято разом з друзями. У момент, коли молоді люди відійшли від подруг, до дівчини підбіг її колишній хлопець. Він з криками вдарив дівчину кулаком в обличчя, а потім, витягнувши ніж, став наносити їй удари.

"За дівчину заступився один з друзів. Його також нападник поранив. Залишивши закривавлену жертву на землі, вбивця втік і переховувався в лісі, недалеко від власного будинку", - розповідають в поліції.

Поранена дівчина померла по дорозі в лікарню. Вже згодом судові експерти нарахували на її тілі 20 ножових ран і 4 порізи.

Всю провину заперечував

У Теребовлянському районному суді вбивця категорично заперечував свою провину і подав апеляцію, попросивши колегію суддів перекваліфікувати його дії з умисного вбивства з особливою жорстокістю (п.4 ч. 2 ст. 115 КК) на умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК), максимальний термін ув'язнення за цією статтею передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Однак Апеляційний суд залишив вирок без змін. Відхилив касаційну скаргу вбивці і Верховний суд України, тому вирок залишився незмінним.

читайте такожВбили і закопали в погребі: пошуки 11-річної дитини закінчилися трагедією під Запоріжжям

Раніше ми повідомляли, що у Львівській області в Стрийському районі 22-річний чоловік спочатку побив, а потім зарізав свого 66-річного батька. Конфлікт, який закінчився трагічно, спалахнув між батьком і сином під час розпивання спиртного.

У Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти