Спочатку побив, а потім зарізав: на Львівщині син жорстоко розправився з власним батьком

4 січня 2022, 12:57оновлено 4 січня 2022, 14:28
Між чоловіками виник конфлікт, під час якого син схопився за ніж.
Спочатку побив, а потім зарізав: на Львівщині син жорстоко розправився з власним батьком
На Львівщині син жорстоко вбив власного батька / Поліція Львівщини

На Львівщині у Стрийському районі 22-річний чоловік спочатку побив, а потім зарізав свого 66-річного батька.

Конфлікт, який закінчився трагічно, спалахнув між батьком і сином під час розпивання спиртного. Про це повідомляє поліція Львівської області.

Поліції стало відомо про смерть чоловіка у понеділок, 3 січня. Уже на місці правоохоронці встановили, що чоловік помер насильницькою смертю – на його тілі були численні ушкодження.

відео дня

"Як встановили поліцейські, в ніч з 2 на 3 січня у загиблого виник конфлікт з його 22-річним сином, під час якого син жорстоко побив батька та завдав йому ножових поранень, від яких той помер", – йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримали і повідомили йому про підозру в умисному вбивстві, найближчим часом суд обере йому запобіжний захід. За скоєне зловмисник може потрапити за ґрати на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, в Миколаївській області 2 січня 30-річна місцева мешканка зарізала чоловіка, який чіплявся до неї на дискотеці і навіть погрожував ножем. Поліція розслідує справу за статтею "умисне вбивство", жінку можуть посадити за ґрати на 15 років.

Також раніше повідомлялося, що в Сумській області чоловік вбив 68-річного знайомого, а потім вивіз тіло в річку і підпалив разом з автомобілем. Він розповів поліції, що вбив знайомого через образу, бо нібито той вигнав його з дому.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти