StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зірка на небо летіла": Злата Огневич звалилася зі сцени під час концерту

24 травня 2023, 12:11
Огневич була настільки захоплена виступом, що не помітила небезпеку.
Злата Огневич
Злата Огневич впала зі сцени під час концерту в Білій Церкві / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огневич налякала шанувальників під час свого концерту в місті Біла Церква. Виступ настільки поглинув артистку, що вона втратила пильність, і ледь не покалічилася.

Під час виконання пісні "Зозуля" Огневич ходила по сцені, імпровізувала з вокалізами і пропонувала глядачам заспівати разом з нею. Активне спілкування з аудиторією і зіграло з нею злий жарт.

Злата рішуче попрямувала до краю сцени, щоб протягнути шанувальникам мікрофон, однак, засліплена прожекторами, не помітила, як зробила крок у порожнечу. На щастя, вона не поранилася, і змогла продовжити концерт.

відео дня

Фрагментом з падінням співачки поділилася в TikTok прихильниця Огневич, яка в момент падіння слухала концерт в перших рядах.

У коментарях фанати підтримують артистку і відзначають - цей неприємний інцидент принаймні доводить, що Злата Огневич співає наживо, а не під фонограму.

@rieltor_bila_tserkva Концерт м. Біла Церква, ще раз доказ того, що @zlata_ognevich ♬ оригінальний звук-Любімська Оксана

Раніше стало відомо, ким переможниця 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Катя Лозовицька замінила Алекса Топольського - модель показала романтику з новим бойфрендом.

Також продюсер популярних українських шоу "Голос країни" і "Танці з зірками" Володимир Завадюк після камінг-ауту розповів, чим займається і в якій індустрії працює його обранець.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти