StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знаменита українська стрибунка викликала захоплені зітхання фанатів апетитним декольте

22 грудня 2022, 02:04
Марина Бех-Романчук показала, за що шанувальники негласно називають її найсексуальнішою легкоатлеткою у світі.
Марина Бех-Романчук
Марина Бех-Романчук показала глибоке декольте в спортивному топі / instagram.com/marynabekh

Українська легкоатлетка, яка виступає у стрибках у довжину, Марина Бех-Романчук невпинно тренується для підтримки бездоганної фізичної форми і витривалості. Приємним бонусом спортсменка отримала бездоганне тіло, яке стає об'єктом для жадання для її численних фанатів по всьому світу.

Варто відзначити, що привабливо і органічно Бех-Романчук виглядає і в вечірніх нарядах, і в спортивному одязі. Наприклад, нещодавно на її сторінці в Instagram з'явилася серія знімків, яка викликала у шанувальників невичерпне захоплення.

Спортсменку називають "найсталевішим пресом України", але цього разу в центрі уваги виявилося пікантне декольте Бех-Романчук.

відео дня

На знімках легкоатлетка стоїть на біговій доріжці, уперши руки в коліна. Вона одяглася в легінси і рожевий спортивний топ з глибоким вирізом, який підкреслив спокусливу улоговинку її грудей.

Цими фото Бех-Романчук відзначила закінчення шеститижневих зборів, які вона провела в Португалії. Далі на спортсменку чекає зимовий сезон в Німеччині.

Марина Бех-Романчук
Марина Бех-Романчук показала глибоке декольте в спортивному топі / instagram.com/marynabekh

Раніше 47-річна співачка Lama (Наталія Дзеньків) похвалилася фігурою в облягаючому міні на честь свого Дня народження - артистка пожартувала, що за останні 20 років її стиль не змінився.

Також українська співачка і тренерка 12 сезону проєкту Голос країни Оля Полякова засвітила ямочки на попереку у сукні зі скандально глибоким вирізом на спині.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти