StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Володимир Остапчук побився з "компанією п'яних малоліток" через дружину

30 липня 2023, 14:48
2173
Полтавська виявилася бойовою подругою і теж не стала стояти осторонь.
Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Володимир Остапчук заступився за Катерину Полтавську та вліз у бійку з її кривдниками / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Український ведучий Володимир Остапчук вчора в компанії коханої, журналістки Катерини Полтавської, відвідав світський захід. Правда, вечір для пари закінчився не кращим чином.

На своїй сторінці в Instagram Полтавська розповіла, що через неї шоумен вплутався у вуличну бійку біля їхнього будинку. Сварка з нетверезими молодими людьми, які образили Катю та огризалися на зауваження Володимира, вилилася в конфлікт на вулиці.

Відстоюючи честь коханої, Остапчук побив її кривдників, та змусив їх вибачитися перед дівчиною. Правда, обраниця одного з хуліганів продовжувала підливати масла у вогонь.

відео дня

Тоді "в бій" вступила сама Полтавська, і пообіцяла дівчині зламати щелепу. Після цього кривдники вирішили залишити Остапчука і Полтавську в спокої.

Аналізуючи свої вечірні пригоди, шоумен пізніше в соціальних мережах заявив, що проти вирішення конфліктів фізичною силою, але не може стриматися, якщо ображають його близьких.

Володимир Остапчук, Катерина Полтавська
Володимир Остапчук заступився за Катерину Полтавську і вліз у бійку з її кривдниками / колаж: Главред, фото: instagram.com/poka.tya, instagram.com/vova_ostapchuk

Раніше Христина Горняк, колишня дружина Остапчука, заговорила про суд і поділ майна - найбільші тертя викликає будинок під Києвом, який блогерка будувала з ведучим в якості власного сімейного гніздечка.

Також дівчину ведучого запідозрили у вагітності після того, як Полтавська на відпочинку раптово втратила свідомість. Вона ці чутки не підтверджувала, але і не спростовувала.

Інші новини про Володимира Остапчука:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти