Ротару з Україною: легендарна співачка відреагувала на ракетний обстріл 8 липня

8 липня 2024, 14:19
423
Софія Ротару підтримала міста та людей, які постраждали від ранкової ракетної атаки.
Київ після обстрілу, Софія Ротару
Ракетний удар 8 липня - реакція Софії Ротару / колаж: Главред, фото: t.me/United24media, instagram.com/sofiarotaru.official

Українська співачка Софія Ротару хоч і не дає від початку повномасштабної війни інтерв'ю та перестала активно з'являтися в інформаційному просторі, але залишилася в Україні, і кожну трагедію, яку принесла в нашу країну країна-терорист, переживає разом зі співвітчизниками.

Жахливий ракетний обстріл вранці 8 липня, який смертоносною хвилею пронісся Києвом і областю, Дніпром, Кривим Рогом і Покровськом, обростає подробицями, від яких холоне в душі. Софія Михайлівна шокована ранковим ракетним ударом по Україні.

Свої емоції вона висловила в блозі в Instagram. Артистка, за сторінкою якої спостерігають майже півмільйона підписників, на свою велику аудиторію продемонструвала знімок наслідків російської агресії.

відео дня

Очевидно, побачені кадри розбивають Софії Ротару серце. У такі моменти співачці складно підібрати правильні слова, але вона незмінно висловлює підтримку і співчуття співвітчизникам.

реакція Ротару
Ракетний удар 8 липня - реакція Софії Ротару / instagram.com/sofiarotaru.official

Хто така Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару - радянська й українська естрадна співачка (сопрано) та акторка. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

інфографіка, Софія Ротару, Ротару
Хто така Софія Ротару / Главред

Удар РФ по Україні - що відомо:

Вранці в понеділок, 8 липня, по всій Україні оголошено повітряну тривогу - країна-агресор РФ завдала по країні ракетного удару. У Київській області лунали вибухи.

У Кривому Розі зафіксовано одразу кілька влучень, зокрема, по адмінбудівлі одного з промислових підприємств міста.

Також, країна-агресор Росія вдарила ракетами по Покровську в Донецькій області.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на сьогоднішній ракетний обстріл росіянами території України. Він підкреслив, що окупанти завдали ударів по різних містах країни, включно зі столицею.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти