StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Російського фігуриста знову готують до ампутації

13 березня 2023, 14:27
Незважаючи на оптимістичні прогнози, фігуристу-путіністу не стає краще.
Роман Костомаров
Роман Костомаров / Соцмережі

Російському фігуристу Роману Костомарову, який підтримує загарбницьку війну Росії проти України і все ще перебуває у важкому стані, знову ампутуватимуть частини тіла.

Незважаючи на райдужні прогнози в російських пропагандистських ЗМІ, Костомаров продовжує знаходиться в лікарні під безліччю апаратів. Більш того, у нього продовжує прогресувати сепсис.

За інформацією російського Телеграм-каналу Mash, Романа Костомарова готують до чергової операції з ампутації кінцівок. "За нашою інформацією, фігурист знаходиться в несвідомому стані. Повідомлення в ЗМІ про те, що він прийшов до тями, — фейк", - повідомляє канал.

відео дня

Канал повідомляє, що Костомарову зняли препарати, які занурювали його в медикаментозний сон для того, щоб він прийшов до тями. Але повноцінно фігурист в нього так і не повернувся.

"Роман сильно ослаб, і єдине, що може зробити, — це зрідка відкрити очі. Крім того, сепсис продовжує прогресувати, хірурги планують провести повторну ампутацію, щоб зберегти життя спортсмену", - повідомляє ЗМІ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у фігуриста прогресує сепсис, тканини рук і ніг продовжують відмирати, а повноцінно в свідомість Костомаров так і не прийшов.

Джерела також заявили, що незважаючи на новини про те, що фігурист прийшов до тями, Костомаров лише може реагувати на прості команди: Відкрити рот і моргнути, проте навіть ці дії даються йому важко. Джерело зазначає, що повний контакт з фігуристом лікарі встановити не можуть.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти