StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як швидко відмити вікна перед Великоднем: мегапростий спосіб з газетами

26 квітня 2024, 08:52
223
Попрощайтеся з каламутними, поцяткованими вікнами цієї весни за допомогою перевіреного способу, для якого знадобляться лише дві речі.
Як швидко відмити вікна перед Великоднем: мегапростий спосіб з газетами
Як швидко помити вікна перед Великоднем - миття вікон без розводів / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Сонце починає нарешті виходити, і воно проливає світло на ваші брудні двері у внутрішній дворик... Миття скла - це справжній кошмар: навіть найсучасніший миючий засіб, який коштує копійки, може залишити ваші вікна та двері каламутними та розводами. Але найняти професійного мийника вікон - це розкіш, яку багато британців не можуть собі дозволити зараз, під час кризи, пов'язаної з підвищенням вартості життя, повідомляє Mirror.

На щастя, один експерт з побутової хімії знайшов геніальне рішення, як зробити ваші двері у внутрішньому дворику "блискучими" і водночас зберегти ваш банківський баланс. Насправді, у вас, напевно, вже є і те, і інше вдома.

"Газетні волокна природно поглинають вологу і мають тонку текстуру, що робить їх ідеальними для досягнення бездоганної чистоти скла. Порівняно зі звичайними ганчірками та паперовими рушниками, газета перевершує їх, оскільки практично не залишає слідів, що дозволяє щоразу досягати бездоганного блиску", - каже Майлз Робінсон з Value Doors.

Експерт рекомендує приготувати миючий розчин з білого оцту та води і "щедро" розбризкати його на скло. Потім зім'яти газету і протерти вікна "круговими рухами".

"Чорнило на газеті - це бонус, який допоможе видалити плями і досягти бездоганного результату. Нарешті, візьміть свіжий шматок сухої газети, щоб відполірувати скло, що значно посилить блиск. Це фінальний штрих, який має вирішальне значення", - додає Робінсон.

Дивіться відео про те, як відмити вікна за допомогою газет:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти