StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Моніку Беллуччі та Тіма Бертона застукали за палкими поцілунками посеред вулиці

23 лютого 2023, 21:39
Колишній чоловік Хелени Бонем Картер пристрасно стискав в обіймах італійську секс-бомбу.
Моніка Беллуччі, Тім Бертон
Моніка Беллуччі і Тім Бертон цілуються на публіці - пристрасні кадри потрапили на камеру / ua.depositphotos.com

58-річна акторка, модель і секс-символ всієї Італії Моніка Беллуччі і 64-річний оскароносний американський режисер Тім Бертон (Едвард Руки-ножиці, Сонна Лощина, Кошмар перед Різдвом, Венздей) наробили в пресі чимало шуму - чутки про те, що у них роман, підтвердилися.

Папараці з DailyMail спіймали закоханих під час прогулянки найромантичнішим містом у світі - Парижем. Бертон і Белуччі трималися за руки, ніжно обіймали один одного за плечі, і кілька разів переривалися на пристрасні поцілунки.

Італійська акторка не була помічена в компанії чоловіків з 2019 року, коли закінчилися її стосунки з художником Ніколя Лефевром. До цього Беллуччі була одружена з французьким актором Венсаном Касселем. Бертон був самотнім з 2014 року, з тих пір, як розлучився з британською акторкою Хеленою Бонем Картер. Вони ніколи не були одружені офіційно, але перебували в тривалих відносинах, і разом виростили двох дітей.

Представники Моніки Беллуччі і Тіма Бертона поки відмовляються давати будь-які коментарі про стосунки режисера і акторки. Відомо, що пара зустрілася 4 місяці тому, на кінофестивалі Люм'єр в Ліоні.

Раніше український екстрасенс Максим Гордєєв розкрив особистість своєї другої половинки - відун зізнався, що знайомий з нею практично двадцять років, за які вони разом пережили безліч злетів і падінь.

Також завісу таємниці про свого обранця відкрила співачка і продюсер Наталія Могилевська - нову любов артистка зустріла під час повномасштабної війни в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти