StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Моніка Беллуччі завела роман з оскароносним режисером

22 лютого 2023, 14:14
547
Гаряча італійка коротає дні в компанії колишнього чоловіка Хелени Бонем Картер.
Тім Бертон, Моніка Беллуччі
Тім Бертон і Моніка Беллуччі закрутили роман - ЗМІ / ua.depositphotos.com, imdb.com

Таблоїди гудуть від чуток про новий зірковий роман: 58-річна акторка, модель і секс-символ всієї Італії Моніка Беллуччі зустрічається з 64-річним оскароносним американським режисером Тімом Бертоном.

Про це повідомляє французьке видання Paris Match з посиланням на власні джерела. Бертон і Беллучі зустрілися в жовтні минулого року з нагоди кінофестивалю Люм'єр в Ліоні. З тих пір пара нерозлучна.

Останнім обранцем італійської акторки був художник Ніколя Лефевр. Їх роман закінчився в 2019 році. Режисер був самотнім з 2014 року, коли він та його супутниця життя, британська акторка Хелена Бонем Картер, вирішили розлучитися.

відео дня

Як пара Бертон і Беллуччі уникають публічності. Вони разом лише 4 місяці і поки не готові коментувати свої стосунки. Ніяких заяв також не робили і їх офіційні представники в ЗМІ.

Вважається, що жінки Бертона мають сильний вплив на його творчість, настрій і стиль якої міг змінюватися від коханої до коханої. Цікаво, чи варто чекати шанувальникам режисера нових оригінальних картин у його виконанні, на які його надихне гаряча італійка.

Раніше український екстрасенс Максим Гордєєв розкрив особистість своєї другої половинки - відун зізнався, що знайомий з нею практично двадцять років, за які вони разом пережили безліч злетів і падінь.

Також завісу таємниці про свого обранця відкрила співачка і продюсер Наталія Могилевська - нову любов артистка зустріла під час повномасштабної війни в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти