StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталя Могилевська розповіла, як звуть її нового коханого

14 лютого 2023, 19:33
Наталя Могилевська розсекретила ім'я свого таємничого обранця, з яким почала зустрічатися вже після початку російського вторгнення.
Могилевська, романтика
Могилевська, романтика / Колаж фото УНІАН і ua.depositphotos.com

Легендарна українська попспівачка і зірка 1990-х Наталя Могилевська з нагоди Дня святого Валентина назвала в ефірі телемарафону ім'я свого нового коханого.

Виявляється, 14 лютого у співачки подвійне свято, оскільки її коханого звуть якраз Валентином.

"Я буду святкувати День Валентина. Моє серце відкрилося любові неймовірною, дуже красивою, і його звуть Валентин! У нас подвійне свято!", - сказала Наталя.

Раніше співачка розповідала, що завела нові стосунки під час повномасштабної військової агресії проти України. Вона каже, що була знайома з цим чоловіком вже близько двох десятків років. Але остаточно він підкорив її серце саме після 24 лютого 2022 року.

Новий коханий, каже співачка, допомагав їй евакуювати сестру до Франції, їздив з нею з благодійними концертами в прифронтові міста, а також чоловік постійно підтримує морально.

Нагадаємо, раніше бойфренд Наді співачки Дорофєєвої, блогер і ресторатор Міша Кацурін, натякнув на її вагітність. Від попереднього шлюбу чоловік вже має двох дітей - сина і дочку.

Також американську актрису Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим її на 21 рік ірландським актором Полом Мескалом. Артистів застукали під час побачення в театральній кав'ярні.

Інші новини шоубізнесу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти