StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Екстрасенс Макс Гордєєв розкрив особистість своєї другої половинки

14 лютого 2023, 17:12
Гордєєв приховував свою любов практично двадцять років, але тепер без збентеження розповідає про почуття.
Максим Гордєєв, Макс Гордєєв
Макс Гордєєв показав свою обраницю / instagram.com/maxgord

Український екстрасенс Максим Гордєєв професійно розбирається в чужих душах і долях, не боїться говорити відкрито про неприємні, та іноді навіть страшні речі, проте в глибини свого внутрішнього світу нікого не занурює.

Маг дбайливо зберігає своє особисте життя в таємниці. Ще в 2014 році Гордєєв розповідав, що заручений, але подробиць про обраницю не розголошував - шанувальникам залишалося тільки гадати, хто ж та неординарна жінка, яка змогла зачарувати такого сильного екстрасенса.

Зараз Макс активно веде блоги в соціальних мережах, де ділиться не тільки своїми прогнозами, але і подробицями повсякденного життя. На День святого Валентина відун вирішив розкрити особистість тієї людини, без якої не може собі уявити це саме життя.

відео дня

На сторінці Гордєєва в Instagram з'явилася серія його знімків в компанії Євгенії Короленко, співачки, режисера і викладачки в КНУКіМ. Екстрасенс розповів, що їхня з Женею історія кохання триває 18 років. У них були свої злети і падіння, але тепер Макс готовий розповісти про свої почуття на весь світ.

"Моя історія кохання ❤️ Женя, з тобою я зовсім інший, не той серйозний екстрасенс, яким мене знають усі. Надскладно було пронести наш маленький мрійливий світ через роки, нехай були складнощі на нашому шляху, але ми все подолали. Ми разом вже давно! Наша історія почалася ще у 2005 році. Але в нас були різні часи, як і у будь-якої пари. Женя, люблю тебе, дякую що робиш мене Незламним", - зворушливо підписав знімки Макс Гордєєв.

Макс Гордєєв, Женя Короленко
Макс Гордєєв і Женя Короленко разом з 2005 року / instagram.com/maxgord

Раніше єдина донька репера і актора Емінема Хейлі Джейд Скотт прийняла пропозицію руки і серця від свого бойфренда Евана Макклінтока, якого в мережі вже називають найсміливішим чоловіком.

Раніше 42-річна голлівудська комедійна акторка Ребел Вілсон вперше крупним планом показала обличчя свого первістка - доньки Ройс Ліллан, яку їй народила сурогатна мати.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти