StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Місіс" з Херсона трималася за ручки з росіянкою на міжнародному конкурсі

7 вересня 2023, 19:57оновлено 7 вересня 2023, 23:10
474
Жінка не погребувала потиснути руку ворогові України.
1694105586-7022.jpg
Ірині Безсмертній все одно, що перед нею росіянка. Колаж Главред, фото Instagram / msworldinternational / irena_bessmertnaya

Ірина Безсмертна, 36-річна мешканка Херсона, який окупанти обстрілюють із завидною регулярністю, оскандалилася під час Міжнародного конкурсу краси Ms.World International 2023 ("Місіс Світу 2023").

Безсмертна, яка отримала корону переможниці, ніжно тримала за руки представницю Росії, яка також опинилася в п'ятірці кращих. Сама безсмертна представляла не зовсім Україну, а "заміжніх жінок Америки". Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

"Я неймовірно горда бути українкою, що представляє США на світовому рівні і завоювати головну корону! Дуже символічно - в День Прапора України і напередодні Дня Незалежності! У вирішальний момент, я дивилася на українські прапори, що розвиваються, в перших рядах - це гріло моє серце і давало підтримку! Не дивлячись де ти опинився, важливо не забувати хто ти і з чого почався твій шлях", - каже переможниця.

відео дня
Ірина безсмертна тримає за руку росіянку
Ірина безсмертна тримає за руку росіянку / скріншот Instagram

Тим часом, під час оголошення результатів, Безсмертна взяла громадянку терористичної держави за руки. Анастасія Машкіна, кандидатка з Росії, при цьому, постила фото в кокошниках і всячки підтримувала свою терористичну державу.

Вона також фотографувалася поруч з іншою росіянкою, яка також виступала в конкурсі. Відзначимо, раніше представниця від України Вікторія Апанасенко конкурсу "Міс Україна Всесвіт", бігла як від вогню, щоб навіть на фото не стояти поруч з представницею Росії.

Нагадаємо, раніше Вікторія Апанасенко згадала короткий діалог з учасницею конкурсу з боку терористичної Росії Ганною Лінніковою, яка атакує мирну Україну своїми ракетами.

Нагадаємо, раніше Вікторія Апанасенко поділилася повідомленнями, які відправляють їй росіяни.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала сторіз, в якій було повідомлення з побажанням смерті. Зокрема, хтось із" хороших росіян "написав, що:" мерзенні, сподіваюся вас уб'є (неценз - авт.) ракета, хоча ви все звалили, ваш патріотизм тільки на словах і гидотах".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти