StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міс Росія боягузливо втекла від відповіді про війну з Україною

10 лютого 2023, 13:52
Росіянка при цьому намагалась зробити спільне дружнє фото.
Вікторія Апанасенко_місс Всесвіт
Вікторія Апанасенко_місс Всесвіт / Instagram

Українська учасниця Міжнародного конкурсу краси "Міс Всесвіт" Вікторія Апанасенко згадала короткий діалог з учасницею конкурсу з боку терористичної Росії Ганною Лінніковою, яка атакує мирну Україну своїми ракетами.

Як розповіла Апанасенко в інтерв'ю на YouTube-каналі "Олицька", вона запитала росіянку, чи підтримує та війну і напад Росії на Україну. Вікторія додала, що не планувала говорити з терористкою, але та сама проявила ініціативу.

"Організатори робили все можливе, щоб конфлікту не було. Конфлікт почався, коли "Міс Росія" приїхала і перше що запропонувала, – зробити дружнє фото. Це було під час сніданку в готелі. Вона просто підійшла і сказала: "Чи можемо ми зробити дружню фотографію? Було б чудово, якби ми разом були за мир". Я запитала у неї, чи підтримує вона війну, а вона нічого не відповіла. Вона сказала: "Оргкомітет сказав мені, що було б добре", – згадала дівчина.

Пізніше росіянка знову захотіла отримати заповітний кадр для пропагандистських ЗМІ вже без згоди Українки. Однак Вікторія Апанасенко вчасно зреагувала і всіляко спробувала віддалитися від нахабної росіянки.

"Я не можу стояти з людиною, яка не має позиції. Вона підійшла і запитала: "Чи можна мені стати?" Я сказала: "Ні". Просто мені дуже не хотілося стати героїнею російської пропаганди", - поділилася модель.

Нагадаємо, раніше Вікторія Апанасенко поділилася повідомленнями, які відправляють їй росіяни.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала сторіз, в якій було повідомлення з побажанням смерті. Зокрема, хтось із "хороших росіян" написав, що: "мерзенні, сподіваюся вас уб'є (неценз - авт.) ракета, хоча ви всі звалили, ваш патріотизм тільки на словах і гидотах".

Крім того, раніше росіянка поскаржилася на українку Вікторію Апанасенко, яка навіть поруч не захотіла стояти з представницею держави-агресора.

Українка всіляко цуралася російської учасниці.

"Дівчата з українським корінням цуралися мене. Тому поспілкуватися і познайомитися краще нам не вдалося, хоча спроби з мого боку і були", — зізналася 22-річна Ліннікова.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти