StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Міс Україна показала, як росіяни бажають їй смерті

20 січня 2023, 22:05
"Хороші росіяни" мріють, щоб в будинок представниці України прилетіли ракети.
Вікторія Апанасенко_мисс Всесвіт
Вікторія Апанасенко_місс Всесвіт / Instagram

Українська учасниця Міжнародного конкурсу краси "Міс Всесвіт" Вікторія Апанасенко поділилася повідомленнями, які відправляють їй росіяни.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала сторіз, в якій було повідомлення з побажанням смерті. Зокрема, хтось із "хороших росіян" написав, що: "мерзенні, сподіваюся вас уб'є (неценз - авт.) ракета, хоча ви всі звалили, ваш патріотизм тільки на словах і гидотах".

відео дня
Міс Україна показала, як росіяни бажають їй смерті

"З вчора деякі шанувальники Міс Росії і деякі люди з Росії написали побажання смерті мені і моїй родині. Вони бажали, щоб ракета розбила мій будинок та інші речі. Створили фейкові фото і буллили мене. Ви можете говорити що завгодно про мене, але що ви можете сказати про війну", - написала вона.

Нагадаємо, раніше учасниця Міжнародного конкурсу "Міс Всесвіт", яка представляла терористичну Росію, поскаржилася на українку Вікторію Апанасенко, яка навіть поруч не захотіла стояти з представницею держави-агресора.

Українка всіляко цуралася російської учасниці.

"Дівчата з українським корінням цуралися мене. Тому поспілкуватися і познайомитися краще нам не вдалося, хоча спроби з мого боку і були", — зізналася 22-річна Ліннікова.

Крім того, раніше росіянка Анна Ліннікова намагалася підлізти на фото до учасниці з України Вікторії Апанасенко. Наша конкурсантка вчасно помітила провокацію, яку б явно потім "затягали" по пропагандистським ЗМІ, щоб показати" дружбу " України з Росією, яка знищує мирні міста.

Ледь побачивши наближення терористки, Українка Апанасенко береться за учасницю стоїть поруч з нею, щоб та не поступилася місцем хитрій росіянці.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти