StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Леся Нікітюк збільшила груди без хірургії: лафйхак від зірки

14 березня 2024, 17:45
Леді Ле похвалилася округлими формами в стильному луці.
Леся Нікітюк
Леся Нікітюк розповіла, як збільшила бюст без пластики / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Українська ведуча Леся Нікітюк заперечує, що змінювала свою зовнішність за допомогою пластичної хірургії. Її привабливість - результат її ретельної роботи над собою.

Проте є в рукаві шоувумен один лайфхак, який здатний зробити її декольте більш пишним. Ним Леді Ле поділилася у своєму блозі в Instagram.

Зіркова блондинка показала селфі в шикарній сукні з глибоким вирізом. Таким чином вона підкреслила бюст, який візуально збільшився. Це - зовсім не результат пластики або білизни з пуш-апом.

відео дня

Ведуча зізналася, що трохи набрала вагу. Втім, засмучуватися вона не стала, адже із зайвими кілограмами її фігура набула апетитних округлостей. "А знаєте, я інколи тішусь, коли приходять нових 2 кг, а з ними і груди", - пише безжурна Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк розповіла, як збільшила бюст без пластики / instagram.com/lesia_nikituk

Хто така Леся Нікітюк?

Леся Іванівна Нікітюк - українська телеведуча, журналістка, акторка, блогерка. Колишня ведуча телепередачі Орел та Решка. Після повномасштабного нападу Росії на Україну Леся Нікітюк почала випускати на Youtube пародійні пісні ("Сіла птаха", "Пісня про крейсер "Москва", а також - разом зі Степаном Гігою - "Цей сон"), повідомляє Вікіпедія.

Раніше один із лідерів гурту ТНМК Олег Михайлюта потрапив до військового госпіталю. Там Фаготу лікарі заборонили співати і говорити. У артиста виявили важку хворобу.

Також український боксер В'ячеслав Узєлков поскаржився на колишню дружину, яка, на його думку, налаштовує їхніх спільних дітей, 15-річного Роберта та 12-річну Олівію, проти батька.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти