StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Лікарі заборонили Фаготу Михайлюті співати - що сталося

13 березня 2024, 13:15
Один із лідерів гурту ТНМК розкрив складний діагноз, який йому поставили у військовому шпиталі.
Олег Фагот Михайлюта
Фагот із ТНМК серйозно хворий / колаж: Главред, фото: instagram.com/fahot

Український музикант Олег 'Фагот' Михайлюта втратив свою найгострішу зброю - голос. Причиною тому - серйозна хвороба.

Про це артист розповів у своєму блозі в Instagram. Михайлюта занедужав і звернувся до військового госпіталю по допомогу. Там йому поставили серйозний діагноз.

Медики знайшли у Фагота катаральну ангіну, ускладнену ринофарингітом. У зв'язку з цим йому суворо заборонили співати і навіть говорити. На щастя, цей захід - тимчасовий. Після лікування артист знову зможе радувати шанувальників, цивільних і військових, своїми хітами.

відео дня

"Так виглядає обличчя катаральної ангіни з рінофарингітом. Але коли тебе обстежують у військовому шпиталі і ти дивишся навколо та обіймаєш живих, хоч в не зовсім здорових побратимів, ти усвідомлюєш, що ти геть здоров, і треба просто трошки почистити та налагодити свою зброю, і далі в бій, бо Ненька кличе", - пише Фагот Михайлюта.

Олег Фагот Михайлюта
Фагот із ТНМК серйозно хворий / колаж: Главред, фото: instagram.com/fahot

Хто такий Олег Фагот Михайлюта?

Олег Михайлюта - український співак, музикант, продюсер, один із лідерів і вокалістів гурту ТНМК. Закінчив Харківський національний університет мистецтв імені І. П. Котляревського за класом фагота, на честь чого отримав прізвисько, яке використовує як сценічний псевдонім - Фагот. Також є актором озвучки. Його голосом в українському дубляжі у серії фільмів "Пірати Карибського моря" говорить капітан Джек Горобець (у виконанні Джонні Деппа). 28 лютого 2022 року, після початку повномасштабної війни в Україні, записався в Територіальну Оборону; приєднався до добровольчого батальйону "Реванш".

Раніше українська ведуча Соломія Вітвіцька відповіла на чутки, що закрутила роман із одруженим чоловіком. У Мережі їй дорікають у тому, що її стосунки з новим бойфрендом почалися до того, як закінчився його попередній шлюб.

Також стало відомо, що зірка Жіночого кварталу та Ліги сміху Аліна Блажкевич народила первістка. Щаслива артистка розкрила стать та ім'я немовляти.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти