StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Налаштовує дітей проти: боксер Узєлков поскаржився на колишню дружину

13 березня 2024, 15:32
В'ячеслав Узєлков підкинув дров у багаття сварки з Мариною Боржемською, яка триває вже багато років.
Марина Боржемська з дітьми, В'ячеслав Узєлков
В'ячеслав Узєлков звинуватив Марину Боржемську, що вона налаштовує дітей проти нього / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkova.marina, instagram.com/uzelkov_official

44-річний боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков зараз переживає не найсвітлішу смугу у своєму житті - багаторічні заняття спортом на професійному рівні негативно позначилися на його здоров'ї. Спортсмен навіть заговорив про інвалідність, і зараз проходить процес відновлення після хірургічного втручання.

На жаль, душевні рани спортсмена залікувати складніше, ніж фізичні. У своєму блозі в Instagram Узєлков розповів, що його проблеми зі здоров'ям залишили його рідних дітей абсолютно байдужими.

"Як ви вважаєте, це нормально? Моя колишня так налаштувала дітей, що їм байдуже на все, що зі мною сталося", - написав обурений Узєлков і опублікував архівне фото із сином і донькою.

відео дня

15-річний Роберт і 12-річна Олівія живуть зі своєю мамою, фітнес-тренеркою Мариною Боржемською, після розлучення батьків 2021 року. Узєлков у пресі вже не раз нарікав на те, що колишня дружина відмовляє йому в можливості бачитися з дітьми, і всіляко прагне зіпсувати їхні й без того тендітні стосунки.

Боржемська свою провину заперечує, і мотивує рішення дітей небажанням їхнього батька підтримувати з ними прямий контакт.

В'ячеслав Узєлков з дітьми
В'ячеслав Узєлков з дітьми / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkov_official

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог з 34 боїв). Завершив професійну кар'єру в 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроєктах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Раніше відомі українські актори Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов оголосили про розлучення після двох з половиною років офіційного шлюбу. Загалом пара була разом 10 років.

Також українська співачка Аліна Гросу підтвердила, що вдруге вийшла заміж , і показала нового обранця. Нове романтичне фото з'явилося в блозі зірки в соціальних мережах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти