StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гаряча Уенсдей: Дженна Ортега схвилювала новим образом

19 січня 2023, 01:30
Актриса не втомлюється дивувати шанувальників різноманітними образами, які не завжди сильно відрізняються від образу її героїні.
Дженна Ортега
Дженна Ортега / instagram.com/jennaortega

Американська актриса Дженна Ортега, яка отримала колосальну популярність завдяки головній ролі в серіалі Уэнздей, з'явилася на церемонії вручення "Золотий глобус" минулого тижня, де вона була одягнена в ефірне плаття від Gucci на червоній доріжці.

Як пише британський Vogue, її останній модний вихід відбувся на показі чоловічого одягу Saint Laurent осінь-зима 2023 року в Парижі у вівторок. Ортега позувала перед гігантським золотим логотипом "YSL" в дуже елегантному образі.

Вже кілька сезонів Дизайнер Saint Laurent Ентоні Ваккарелло відроджує сукні з капюшоном з обтислих тканин довжиною до підлоги. Його дизайн віддає данину поваги тим же самим сукням-капюші з капюшоном і драпіруванням, які сам Ів Сен-Лоран представив ще в середині 1980-х.

Подивитися фото актриси в модному образі можна тут.

Ортега зробила плаття придатним для сучасної зірки, вибравши повністю чорний лук без рукавів з хрест-навхрест вирізом і відкритою спиною, щоб він виглядав сексуально і готовим до вечірки. Дві "стопки" золотих браслетів на її зап'ястях також вказували на моду 80-х.

Нагадаємо, раніше актриса Дженна Ортега відвідала церемонію вручення премії Золотий глобус, яка відбулася в Каліфорнії 10 січня.

І хоч додому 20-річна артистка вирушила без заповітної статуетки, на червоній доріжці вона викликала справжній фурор.

На офіційній сторінці Золотого глобуса в Instagram з'явилися перші кадри з церемонії. На ній Ортега блищала в сукні принцеси від Gucci і прикрасах від Tiffany & Co.

Раніше актриса поділилася подробицями про зйомки в серіалі, і про те, як вживалася в свою героїню.

Зокрема артистка зазначає-безліч діалогів на екрані так і не прозвучали, адже у неї була свобода вирішувати, чи варто Уенздей говорити якусь репліку. Найбільше їй запам'яталася та, від якої вона відмовилася в 4 епізоді серіалу - серії, з танцем Уэнздей, яка стала чи не більш популярною, ніж сам серіал. Про це Ортега розповіла виданню Independent.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти