StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Діана Гурцкая стала невпізнанною після смерті чоловіка

14 липня 2024, 21:23
6358
Пропагандистка Гурцкая радикально змінила імідж, хоча все ще носить траур.
Діана Гурцька
Діана Гурцкая новини - як зараз виглядає Діана Гурцкая / колаж: Главред, фото: instagram.com/diana.gurtskaya.official

20 травня 2023 року раптово помер чоловік співачки-путіністки Діани Гурцкаї юрист Петро Кучеренко. Пара була разом майже 20 років.

Уже рік артистка носить жалобу за чоловіком, і в публічному просторі з'являється виключно в чорному вбранні. У стилі вона віддає перевагу стриманій класиці.

Однак рік самотності все ж дав результат - Гурцкая скинула вагу і зробила коротку екстравагантну стрижку. Своїм зовнішнім виглядом артистка здивувала всіх на сімейному форумі Леоніда Агутіна, куди путіністку запросили виступати.

відео дня

Так тепер Гурцкая носить коротку стрижку трохи нижче підборіддя з чубчиком до брів, яку укладає так, щоб надати їй ефект недбалості. Для концертного образу вона обрала окуляри в білій оправі, масивне кольє під шию, великі прикраси, що закривають кисті рук і зап'ястя, і чорну міні-сукню з прозорим подолом. Знімки в новому іміджі з'явилися на її сторінці в Instagram.

Діана Гурцька
Діана Гурцкая новини - як зараз виглядає Діана Гурцкая / колаж: Главред, фото: instagram.com/diana.gurtskaya.official

Хто така Діана Гурцкая?

Діана Гурцкая - російська співачка мегрельського походження. Підтримала анексію Криму 2014 року і схвалила військове вторгнення рф в Україну. З 2017 року внесена до бази "Миротворець". Незряча від народження.

Останні зіркові новини:

Раніше третій президент України Віктор Ющенко заспівав з Володимиром Дантесом і його колегами по гурту Badstreet boys кавер на трек сера Елтона Джона і гурту Blue "Sorry Seems to Be the Hardest Word" заради дронів для ЗСУ.

Також у Мережі спливло раритетне відео з Олександром Пономарьовим, де 24-річна зірка-початківець травив анекдоти, влаштовував змагання з армрестлінгу та виступав у шкіряних штанях на сцені.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти