StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Травив анекдоти та поборов глядача: у Мережі спливло раритетне відео Пономарьова

14 липня 2024, 10:21
291
Олександр Пономарьов зразка 1997 року заново підкорив серця шанувальників.
Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов новини - який вигляд Пономарьов мав у юності / колаж: Главред, фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Український співак Олександр Пономарьов сьогодні - статечний і впевнений у собі артист, який завоював всеукраїнську любов. Зараз мало хто може згадати, яким був початок його шляху.

Але ці відомості зберігають відеоархіви. Так у Мережі "завіруслося" відео з 24-річним Пономарьовим перед і під час виступу на Дні молоді в Ужгороді 1997 року.

На той момент він не знав, що попереду на нього чекає блискуча кар'єра, але вже зробив перші впевнені кроки до цього - випустив перший альбом "З ранку до ночі", виступив на "Таврійських іграх" та виграв "Золоту жар-птицю" в номінації "Співак року".

відео дня

На ролику, який з'явився в TikTok, майбутня зірка, спершу розповів анекдот, потім позмагався в армреслінгу з невідомим хлопцем. Після цього був показаний фрагмент виступу Пономарьова - на сцену співак вийшов у шкіряних штанях і жилетці та в білосніжній сорочці.

Дивіться відео Олександра Пономарьова в юності:

@ukraine_history_

Олександр Пономарьов Ужгород 27 червня 1997 року

♬ оригінальний звук - Ukraine_history

Хто такий Олександр Пономарьов?

Олександр Пономарьов - український співак, автор пісень, продюсер. Народний артист України (2006). Був першим артистом, який представив Україну на міжнародному музичному конкурсі Євробачення - 2003 року пісня "Hasta la vista" у виконанні Пономарьова принесла 14-те місце. Випустив 9 музичних альбомів.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, учасник "Голосу країни-12" з команди Наді Дорофєєвої отримав серйозне поранення на фронті. Його зіркова наставниця попросила допомогти талановитому захиснику з лікуванням.

Також колишній учасник романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія вперше показав свого сина. Рік тому первістка йому подарувала його юна дружина.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти