StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Даздрапут Попубесович": Галкін придумав ідеальні імена для шанувальників Путіна

3 квітня 2023, 11:36оновлено 3 квітня 2023, 16:10
Путінський режим чоловік Пугачової мимоволі порівнює зі сталінським - з усіма репресіями і фанатичною прихильністю мас.
Максим Галкін
Максим Галкін придумав нові імена для поплічників Путіна / instagram.com/maxgalkinru

Російський комік і шоумен Максим Галкін покинув країну-окупанта на знак незгоди з військовою політикою її уряду. З тих пір, як гуморист виступив проти війни з Україною та висловив публічну підтримку нашій країні, солона критика рф, її пропагандистів і можновладців стала невід'ємною частиною виступів Галкіна, нестачі в яких, до речі, він не має.

На недавньому концерті в Дубаї комік вирішив поміркувати, як же в найближчому майбутньому будуть називати російських дітей. Він згадав, як за часів Радянського Союзу настав справжній бум чудернацьких імен, які були засновані на пропагандистських гаслах, цінностях партії або іменах лідерів.

Галкін припустив, що люди, які зараз вірять президенту країни-агресора і його посіпакам, скоро почнуть складати власні імена, щоб умаслити агресора.

"Як було в сталінські часи? Не просто виступали - імена давали по імені керівників. Якщо Ленін, то Велена, Владлен; Даздраперма була - "Хай живе Перше Травня" (Да здравствует первое мая на російській - прим. редактора). Зараз теж треба! Наприклад "Медведєв погрожує НАТО" - значить Медвегрознат; Жижижи - "Жириновський живіше живих"... А що? Даздрапут (Хай живе Путін - Да здравствует Путин). "Подвиг Путіна Безсмертний" - Попубес. Якщо у Попубеса народиться син, буде Даздрапут Попубесович", - поміркував комік. Фрагмент його виступа з'явився на YouTube-каналі Галкіна.

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти