StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астаф'єва показала пишний бюст в джинсовому корсеті

26 березня 2023, 02:00
Модель і співачка Даша Астаф'єва не втомлюється радувати публіку своїми соковитими луками.
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва / instagram.com/da_astafieva

Українська співачка і модель Даша Астаф'єва не втомлюється радувати своїх фоловерів обтягуючими луками, які ідеально підкреслюють розкішну фігуру селебріті, а також її прекрасні пишні форми.

На цей раз на своїй сторінці в Instagram, Астаф'єва виклала фото, де показала свій новий джинсовий лук. Вона написала, що не могла дочекатися весни. "Кожною клітинкою чекала весну і ось нарешті", - поділилася артистка.

Відзначимо, що Астаф'єва знаходиться в прекрасній формі і їй дуже личить нове плаття в поєднанні з жовтим черевиками-човниками. При цьому Дашині груди ледь поміщаються в корсет, який мало-мальськи стримує Дашину "душу" від випадання.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва / Instagram

Нагадаємо, раніше українська актриса і зірка першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яка буквально днями хвалилася своїм схудненням і відмінною формою, виклала кадри нової фотосесії. Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Свій пост актриса супроводила двома емодзі - авокадо і бургера. "Вирішувати вам", - підписала свій пост вона, намагаючись мотивувати своїх передплатників займатися і дотримуватися здорового харчування.

Крім того, раніше також молода подруга-журналістка велелюбного телеведучого Володимира Остапчука Катерина, який розлучився вже зі своєю другою дружиною, нотаріусом Христиною, знову показала себе без одягу.

Так, Катерина влаштувала чергову сесію запитань і відповідей зі своїми підписниками в Instagram, де похвалилася тілом в одній лише нижній білизні. Вона також написала свої параметри, якими, власне, можна і похвалитися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти