StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Володимир Остапчук подарував молодій "дружині" каблучку від Cartier за 78 тисяч

8 березня 2023, 17:57
Полтавська була зворушена щедрістю шоумена, проте це був далеко не єдиний подарунок від Остапчука.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук подарував Катерині Полтавській на 8 березня каблучку від Cartier / instagram.com/vova_ostapchuk/

Відносини ведучого і шоумена Володимира Остапчука з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською стрімко розвиваються: ледве він встиг розлучитися з другою дружиною, а вже почав знайомити нову обраницю з друзями, і навіть спровокував чутки про одруження.

Кохані просять шанувальників про приватність, але все ж не упускають можливість підігріти до себе інтерес цікавими подробицями про їх спільне життя.

Так у Міжнародний жіночий день Полтавська похвалилася на своїй сторінці в Instagram дорогоцінним подарунком від Остапчука. Крім величезного оберемку ніжно-рожевих тюльпанів, шоумен підніс коханій каблучку.

відео дня

Прикраса від ведучого зовсім не проста - вартість подібних каблучок, виготовлених французьким ювелірним домом Cartier, на офіційному сайті бренду коливається від 2 тисяч євро (більш 78 тис. грн) і вище.

Катерина була дуже зворушена подарунком від шоумена, до того ж до каблучки додавався і сніданок, приготований власноруч Володимиром.

Подарунок Володимира Остапчука
Володимир Остапчук подарував Катерині Полтавській на 8 березня каблучку від Cartier / instagram.com/poka.tya

Раніше 64-річна Мадонна з'явилася у компанії нового хлопчика-іграшки: нещодавно її кинув юний манекенник, і тепер Мадж знайшла розраду в міцних обіймах професійного боксера.

Також стало відомо про заручини одного з найзапекліших холостяків Голлівуду - 51-річного Джона Хемма. До зустрічі з нареченою він 18 років зустрічався з іншою жінкою, але на шлюб з нею часу так і не знайшов.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти