StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андрій Макаревич розповів, кого в Росії він вважає бовдурами

27 квітня 2022, 03:02
Артиста намагалися зловити "на гарячому", проте від своїх слів він не відмовився принципово.
Андрій Макаревич розповів, кого в Росії він вважає бовдурами
Андрій Макаревич розповів, у кого в Росії "дерево замість голови" / facebook.com/makarevichav

Лідер групи Машина Времени Андрій Макаревич різко висловлюється проти військової агресії рф в Україні, і не менш жорстокий до тих, хто цю війну схвалює.

Він опинився серед тих російських артистів, які публічно висловили свою незгоду з кривавою політикою кремля, і покинули країну. Зараз Макаревич живе в Ізраїлі.

Раніше на своїй сторінці в Facebook він написав вкрай експресивний пост, звертаючись до тих росіян, які вважають за краще довіряти брехливій російській пропаганді, а зірок, якими колись захоплювалися, критикують, вважають зрадниками. "Бачу тявкання з приводу тих, хто виїхав - Алли, Максима, Чулпан, Земфіри... Це Росія поїхала від вас, мудаччя. Тому що Росія - вони, а не ви",- написав музикант.

відео дня

В інтерв'ю Ксенії Собчак Андрій Макаревич пояснив свою позицію. "Я мав на увазі нерозумних хамів, які дозволяють собі в мережі дуже недобре писати про людей, яким вони в підмітки не годяться. Тільки це мене розлютило. ... 100 років спілкуюся з Аллою Борисівною. Що вона зробила, якій кількості людей вона подарувала радість і щастя своєю роботою! Знаю, скільки Чулпан робила і робить, крім того, що вона геніальна актриса. Скількох дітей врятувала Хаматова зі своїм фондом",- розповів він.

Втім, лідер Машини часу ясно дав зрозуміти, що те, що прозвучало раніше - не спроба виправдатися; своєї думки він не змінив: люди, які підтримують війну в Україні, не мають право на особисту думку в принципі.

"Це дерево замість голови. Ці люди мене абсолютно не цікавлять",- підсумував Макаревич.

читайте такожТіна Кароль розповіла про заборону в'їзду в РФ: я туди і не збиралася

Раніше четверта дружина Андрія Макаревича, журналістка, гід і фотограф родом з Києва Ейнат Кляйн показала зворушливе сімейне фото з чоловіком і їх новонародженим сином.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти