Ракета-пеніс, Доктор Зло і податки: у соцмережах висміяли політ Джеффа Безоса в космос

21 липня 2021, 19:09
Ексглаву Amazon порівнюють з Доктором Зло з пародійних бойовиків про Остіна Пауерса.
Ракета-пеніс, Доктор Зло і податки: у соцмережах висміяли політ Джеффа Безоса в космос
Як в Інтернеті відреагували на політ Безоса /Twitter

Напередодні найбагатша людина планети Джефф Безос в компанії трьох попутників здійснила перший в історії туристичний політ на висоту в 107 км – за лінію Кармана, яка умовно розділяє земну атмосферу і космос.

Капсула з астронавтами успішно приземлилася в американській пустелі. Користувачі Всесвітньої павутини не залишилися осторонь від знаменної події, мережу завалило жартами про політ мільярдера.

Користувачі Інтернету звернули увагу на форму ракети, особливо, коли пасажирська капсула перебувала на вершині ракети. Апарат називають "космічним пенісом" і натякають на юдейський обряд обрізання. Інші користувачі вдаряються у фройдизм і висловлюють припущення, що фалічна ракета – це "абсолютна форма компенсації" якихось комплексів.

відео дня

"Перший здоровило в космосі"

"Кажуть, дизайн не має значення"

Інші помітили зовнішню схожість між Безосом і Доктором Зло – головним лиходієм з пародійних бойовиків про Остіна Пауерса. Той – і це ще один збіг – погрожував запустити ядерну ракету у формі пеніса, вимагаючи 100 млрд доларів.

"Джефф Безос Доктор Зло; багатий багатий; білий Білий; Лисий Лисий; ракета-пеніс ракета-пеніс. Ми живемо в Ідеократії"

"Джефф Безос дійсно перетворився на Доктора Зло"

"Гарний зліт. Вітаю"

А ось користувачі СНД, здається, і не знають, як виглядає Джефф Безос:

А деякі залучили до обговорення ракети колишню дружину Безоса, Маккензі Скотт.

"Важко уявити собі кращий результат розлучення, ніж отримати 50 мільярдів доларів, а потім ваш колишній буквально залишає планету"

"У цей знаменний день польоту Джеффа Безоса в космос я хотіла б сердечно привітати його колишню дружину Маккензі Скотт, яка втілює в життя мрію кожної жінки, яка коли-небудь мріяла, щоб її колишній звалив з лиця планети; твої мрії збуваються, дівчинка"

Також користувачі дорікали Безоса в даремно витрачених на політ грошах. Деякі писали, що замість цього бізнесменові варто було б в повному обсязі виплатити податки, інші ж засудили його за витрату величезних грошей на політ, в той час, як пандемія погіршила становище мільйонів людей.

"Джефф Безос витрачає мільярди доларів на подорож у космос, але не платить податки; за ці гроші він міг би покінчити з бездомністю і голодом, але замість цього каже:"Нумо побудуймо дорогу в космос, щоб побудувати там майбутнє". Як щодо того, щоб спочатку розв'язувати наші проблеми тут? До біса соромно"

"Джефф Безос був у космосі більше разів, ніж Amazon заплатив податків"

Політ Безоса в космос

  • напередодні Джефф Безос здійснив космічний політ на своїй ракеті New Shepard. Разом з ним в космос вирушили його молодший брат, 53-річний Марк, 82-річна льотчиця Уоллі Франк і 18-річний Олівер Деймен.
  • політ ракети був повністю автоматизований і не вимагав управління з боку екіпажу;
  • літальний апарат за планом вийшов на висоту 100 км, після цього капсула з екіпажем повернулася на Землю;
  • політ від початку і до кінця тривав близько 11 хвилин, за цей час пасажири відчували справжню невагомість, побачили кривину горизонту;
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти