"На нас напали": Путін намолотив сім мішків гречаної вовни й вигадав новий привід війни з Україною

3 листопада 2023, 15:56
2366
Диктатор розповів нову байку про те, чому РФ почала захоплення українських територій.
Путін, армія
Володимир Путін вигадав нову причину війни з Україною / Колаж Главред, фото: kremlin.ru, ГУР

Російський диктатор Володимир Путін заявив про те, що якби відносини РФ і України складалися "нормально", то нібито не було б і необхідності окупувати Крим.

"Якби у нас складалися відносини з братньою Україною нормально, по-сучасному, в голову нікому б не прийшло робити дії, пов'язані з Кримом", — цитують його пропагандисти РФ.

За його словами, в поточній ситуації у Росії, мовляв, не було ніякої альтернативи вжитим діям по захопленню українських територій.

відео дня

"Вони просто поставили нас перед вибором, в рамках якого ми не могли зробити нічого іншого, як крім встати на захист людей, які там проживають. Те ж саме потім і з Донбасом пішло, і з "Новоросією", — сказав Путін.

За його словами, нібито на РФ "напали", що послужило причиною розв'язаної війни з Україною.

"У нас не було іншого вибору, на нас вже напали <...> на них (жителів окупованих регіонів України, - ред.) напали в 2014 році", - поділився маячнею російський диктатор.

Раніше голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко не виключає, що російський диктатор Володимир Путін може піти на гібридну війну проти Заходу, і пояснив, як це може виглядати.

Нагадаємо, раніше в Пентагоні розповіли, за якої умови Путін може кинути виклик НАТО. Якщо Путін доб'ється успіху, він не зупиниться на Україні, зауважив Ллойд Остін.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти