Вийшли з окопу за кілька секунд до "прильоту": військові зняли неймовірний порятунок побратимів

17 травня 2023, 17:53
Українські військові почали переміщатися в інший окоп прямо перед тим, як їхні позиції розстріляли російські окупанти.
ВСУ
Військові врятувалися, вибігши з окопу за кілька секунд до" прильоту " / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео, 93-тя ОМБр Холодний Яр

Українські військові на фронті дивом змогли врятуватися. Через кілька секунд після початку їх переміщення російські окупанти вдарили по позиціях, де перебували захисники. Цей момент вдалося зняти їх побратимам, відео вже розлетілося в Мережі.

Один з українських військових на передовій уточнив, чи живі його побратими, які перебували ближче до ворожих позицій. Всі вони були цілі.

Військовий ніби відчув, що з ними може щось статися, і наказав якомога швидше покинути ці позиції. Захисники вийшли з окопу і попрямували в інший. Саме в цей момент по окопу вдарив ворожий снаряд.

відео дня

"Я їх врятував, братан, я їх врятував", - радісно крикнув військовий.

Дивіться відео про неймовірний порятунок військових:

У відео є нецензурна лексика

кадри з передової
Військові врятувалися, вибігши з окопу за кілька секунд до "прильоту" / фото: скріншот

Ситуація в Бахмуті

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк сказав, що армія України продовжує контрнаступ. За словами чиновника, просування ЗСУ в Бахмуті, де тривають жорсткі бої, це вступ до контрнаступальної операції.

Заступниця міністра Ганна Маляр заявила, що ЗСУ продовжують просування на Бахмутському напрямку. Українські війська взяли під контроль понад 10 позицій російських окупантів на півночі і півдні околиць Бахмута і зачистили значну площу лісового масиву в районі Іванівського. Ситуація залишається складною. Окупанти зібрали в Бахмуті всі сили і намагаються просунутися.

За даними карти DeepState, українські військові вибили окупантів РФ з деяких позицій. ЗСУ вдалося досягти успіхів біля Богданівки, станції Ступки та на вулиці Левановського.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти