Видерли волосся: під Рівним лікар з матір'ю покусали і побили жінку

12 січня 2022, 20:06
Жінки повинні заплатити потерпілій 1504 грн матеріальної та 5 тис. грн моральної компенсації.
Насильство
Побиття / pixabay

У селі Сопачів Володимирецького району Рівненської області лікар та її мати побили жінку, яка сиділа в автомобілі.

Як йдеться у вироку Кузнецовського міського суду Рівненської області, лікар-хірург, що працює в КНП Володимирецька багатопрофільна лікарня, і її мати біля магазину в селі Сопачів Рівненської області побили жінку, яка сиділа в автомобілі.

Потерпіла розповіла, що вона приїхала на авто з чоловіком в магазин. Вона залишилася сидіти в салоні.

"Тоді до неї підбігла спочатку медик, а потім її мати. Підозрювані били жінку кулаком, виривали волосся, кусали і нібито навмисно розбили її iPhone. Жінку врятував чоловік, який повернувся з магазину. Після побиття потерпіла звернулася за медичною допомогою. У неї діагностували легкі тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні, передає ТСН.

Що стало причиною нападу

Підозрювані відмовилися свідчити в суді. Також невідома причина нападу на жінку.

Потерпіла вимагала стягнути з нападників 1504 грн за лікування, понад 12 тис.грн за розбитий телефон і 80 тис. грн моральної шкоди.

Суд визнав жінок винними за ч.2 ст. 125 КК України. Вони повинні заплатити по 850 грн штрафу. Також жінки повинні заплатити потерпілій 1504 грн матеріальної та 5 тис. грн моральної компенсації.

читайте такожЗгвалтував вже мертвою: на Дніпропетровщині чоловік жорстоко вбив свою жертву

Раніше Главред писав про те, що в передмісті Одеси невідомі напали на депутата однієї з об'єднаних територіальних громад Херсонської області. Наразі чоловік у важкому стані перебуває в лікарні. Поліція відкрила кримінальне провадження.

А у Львівській області у Стрийському районі 22-річний чоловік спочатку побив, а потім зарізав свого 66-річного батька. Конфлікт, який закінчився трагічно, спалахнув між батьком і сином під час розпивання спиртного.

У Луцьку Волинської області сталося жорстоке подвійне вбивство. 62-річний Василь Пилип'юк убив доньку та колишню дружину. Тіло дівчини знайшли в коридорі. Ймовірно, вона намагалася втекти. Її мати в момент нападу спала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти