ЗСУ розгромили батальйон мотострілків РФ і зачистили важливий плацдарм на Донбасі

26 червня 2023, 15:36
Бійці ЗСУ вибили ворога із західного берега каналу Сіверський Донець-Донбас, розповів Олександр Сирський.
Олександр Сирський, ВСУ
Олександр Сирський розповів про вдалі дії підрозділів ЗСУ / Колаж: Главред, фото: 28-а ОМБр імені лицарів Зимового походу , t.me/osirskiy

Українські сили змогли зачистити плацдарм ворога на західному березі каналу Сіверський Донець-Донбас, повідомив командувач Сухопутними військами Збройних сил України Олександр Сирський.

При цьому в своєму Telegram він опублікував відео з GoPro бійців 1 роти 1 механізованого батальйону 3-ї окремої штурмової бригади.

Командувач Сухопутними військами ЗСУ зазначив, що українські захисники в ході вдало проведеної операції зуміли розгромити третій батальйон 57 гвардійської мотострілецької бригади РФ.

відео дня

"Прекрасна робота, а також успішна евакуація пораненого. Нашим воїнам вдалося зачистити плацдарм ворога на західному березі каналу Сіверський Донець-Донбас", — додав Сирський.

Дивіться відео - бійці ЗСУ успішно евакуювали пораненого:

Screenshot
Бійці ЗСУ евакуювали пораненого / скріншот

Просування ЗСУ на Донбасі

Раніше командир 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ полковник Андрій Білецький повідомив про те, що підрозділи українських сил розгромили окупантів РФ на Бахмутському напрямку.

В результаті вдалих дій українських бійців десятки російських загарбників знищені і поранені, підкреслив він в Telegram.

Командир 3 ОШБр уточнив, що бійці 1 механізованого батальйону з його бригади розгромили 3-й батальйон 57 гвардійської мотострілецької бригади РФ.

Журналісти CNN днями повідомили, що ЗСУ домоглися успіхів в районі Бахмута і розбили там частину російських окупаційних військ.

Однак ворог чинив серйозний опір, внаслідок чого сили оборони України зазнали втрат у військовій техніці.

Речник Східного угруповання українських військ Сергій Череватий сказав, що армія України просунулася в районі Бахмута. Там тривають бої. ЗСУ завдають ударів по російських окупантах.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти